مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار + مدت زمان دعوتنامه
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. اصل و کپی کارت ملی
  5. بیمه مسافرتی
  6. آزمایش HIV
  7. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  8. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. برای ویزا تجاری جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از شرکتی در قزاقستان نیاز است .

مدت زمان صدور:

  1. ویزای تجاری قزاقستان به صورت عادی 20 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور قزاقستان در تهران واقع در خیابان دروس ، خیابان هدایت پلاک 4 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22565371

روزهای کاری کنسولگری  (  روزهای یک شنبه - سه شنبه و چهارشنبه )

تور مالدیو ویژه نوروز 96

تور مالدیو ویژه نوروز 96

بازدید : 26   |  مالدیو

تور سیشل ویژه نوروز 96

تور سیشل ویژه نوروز 96

بازدید : 12   |  تورهای نوروز 96

تور سیشل ویژه نوروز 96

تور سیشل ویژه نوروز 96

بازدید : 34   |  سیشل

تور سریلانکا ویژه نوروز 96

تور سریلانکا ویژه نوروز 96

بازدید : 38   |  سریلانکا

تور دور ایتالیا

تور دور ایتالیا

بازدید : 79   |  اروپا

تور ترکیبی روسیه ویژه نوروز

تور ترکیبی روسیه ویژه نوروز

بازدید : 228   |  مسکو و سنت پترزبورگ و سوچی

تور گوا

تور گوا

بازدید : 137   |  گوا

تور بلغارستان بانسکو(اسکی)

تور بلغارستان بانسکو(اسکی)

بازدید : 133   |  بلغارستان

تور استانبول پرواز قشم ایر

تور استانبول پرواز قشم ایر

بازدید : 120   |  استانبول

تور مالدیو ویژه نوروز 96

تور مالدیو ویژه نوروز 96

بازدید : 26   |  مالدیو

تور سیشل ویژه نوروز 96

تور سیشل ویژه نوروز 96

بازدید : 34   |  سیشل

تور دور ایتالیا

تور دور ایتالیا

بازدید : 79   |  اروپا

تور پاریس

تور پاریس

بازدید : 80   |  اروپا

تور دور اروپا

تور دور اروپا

بازدید : 85   |  اروپا

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .