مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  6. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  7. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی روسیه براساس تاریخ صدور بلیت صادر شده میباشد.
  2. مبدا پرواز مسافر از تهران و مقصد مسکو باید باشد و در صورت ورود به شهر دیگر برای جلوگیری از دیپورت شدن خواهشمند است با کارشناسان ما مشاورهای لازم را انجام دهید .
  3. مسافرانی که اقدام به خرید تور مینمایند احتیاجی به تکمیل فرم ضمانت برگشت ندارند.
  4. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر خواهد شد.
  5. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی روسیه مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی روسیه به صورت عادی 5 روز کاری زمان خواهد برد
  2. ویزای توریستی روسیه به صورت فوری 2 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور روسیه در تهران واقع در خیابان نوفلوشاتو – شماره 39 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  66701161-66701163 – 66728873

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه هفته به غیر از روزهای شنبه - چهارشنبه - جمعه)

 

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .