ویزای تحصیلی روسیه


لیست دانشگاه‌های روسیه مورد تایید وزارت علوم ایران

مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 12ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت
  4. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  5. تکمیل فرم مخصوص ویزای تحصیلی 
  6. آخرین مدرک تحصیلی ترجمه شده جهت تایید در سفارت و ارايه به دانشگاه
  7. ریز نمرات ترجمه شده جهت تایید سفارت و ارايه به دانشگاه
  8. آزمایش HIV

شرایط و نکات:

  1. با توجه به تعداد بالای درخواست ویزای تحصیلی گاها کنسول درخواست مصاحبه حضوری دارد که در این شرایط حتما با کارشناسان ما مشورت نمایید.
  2. در صورت داشتن دعوتنامه از طرف دانشگاه ، همراه داشتن نامه پذیرش از دانشگاه در سر برگ دانشگاه و ممهوربه مهردانشگاه الزامی میباشد.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای تحصیلی روسیه به صورت عادی 5 روز کاری زمان خواهد برد
  2. ویزای تحصیلی روسیه به صورت فوری 2 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور روسیه در تهران واقع در خیابان نوفلوشاتو – شماره 39 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  66701161-66701163 – 66728873

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه هفته به غیر از روزهای شنبه - چهارشنبه - جمعه)