ویزای تجاری روسیه


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار برای ویزای 3 ماهه، حداقل 13 ماه برای ویزای 1 ساله و برای ویزای 3 ساله حداقل 38 ماه اعتبار پاسپورت نیاز میباشد.
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت
  4. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  5. تکمیل فرم مخصوص ویزای تجاری
  6. آزمایش HIV

شرایط و نکات:

  1. ویزای تجاری روسیه به شکلهای مختلف  1 ماهه ، 3 ماهه سینگل، 3ماهه دبل، 1 ساله تجاری چند بار ورود (90 روز اقامت به ازای 180 روز)، 1 ساله تجاری چند بار ورود (365 روز اقامت و نیاز به مجوز کار)و3 ساله چند بار ورود ( نیاز به مجوز کار )
  2. ویزای  1 ساله و 3 ساله احتیاج به آزمایش HIV دارد.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای تجاری روسیه به صورت عادی 5 روز کاری زمان خواهد برد
  2. ویزای تجاری روسیه به صورت فوری 2 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور روسیه در تهران واقع در خیابان نوفلوشاتو – شماره 39 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  66701161-66701163 – 66728873

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه هفته به غیر از روزهای شنبه - چهارشنبه - جمعه)