مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  7. کپی کارت ملی پشت و رو
  8. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  9. تاییدیه حساب با حد اقل 15 میلیون تومان موجودی
  10. گردشه 3 ماهه حساب
  11. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  12. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  13. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی اکراین براساس تاریخ بلیت صادر میشود.
  2. مبدا پرواز مسافر از تهران و مقصد کیف باید باشد.
  3. ویزای توریستی اکراین نیاز به مصاحبه دارد.
  4. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر میشود.
  5. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی اکراین مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)
  6. در صورت داشتن ویزای شنگن اعتبار دار امکان درخواست ویزای فوری امکان پذیر است.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی اکراین به صورت عادی 30 روز کاری زمان میبرد.
  2. ویزای توریستی اکراین به صورت فوری 15 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور اکراین در تهران واقع در خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک 10 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22722658

روزهای کاری کنسولگری  (  روزهای دو شنبه - سه شنبه - چهارشنبه )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .