مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 12 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. بیمه مسافرتی
  5. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  6. کپی کارت ملی پشت و رو
  7. آخرین مدرک تحصیلی ترجمه شده جهت تایید در سفارت و ارائه به دانشگاه
  8. ریز نمرات ترجمه شده جهت تایید در سفارت و ارائه به دانشگاه
  9. آزمایش HIV
  10. تاییدیه حساب با حد اقل 15 میلیون تومان موجودی
  11. گردشه 3 ماهه حساب
  12. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  13. تکمیل فرم مخصوص ویزای تحصیلی 

شرایط و نکات:

  1. مبدا پرواز مسافر از تهران و مقصد کیف باید باشد.
  2. ویزای تحصیلی اکراین نیاز به مصاحبه دارد.
  3. ویزای تحصیلی بنا به تاریخ مندرج در دعوتنامه صادر میشود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای تحصیلی اکراین به صورت عادی 30 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور اکراین در تهران واقع در خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک 10 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22722658

روزهای کاری کنسولگری  (  روزهای دو شنبه - سه شنبه - چهارشنبه )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .