ویزای تجاری اکراین


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 9 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  7. کپی کارت ملی پشت و رو
  8. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  9. تاییدیه حساب با حد اقل 50 میلیون تومان موجودی
  10. گردشه 3 ماهه حساب
  11. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  12. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  13. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای تجاری اکراین براساس تاریخ دعوتنامه صادر شده میباشد.
  2. مبدا پرواز مسافر از تهران و مقصد کیف باید باشد.
  3. ویزای تجاری اکراین نیاز به مصاحبه دارد.
  4. ویزای تجاری حداکثر 6 ماهه و چند بار ورود صادر میشود.
  5. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی اکراین مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)
  6. در صورت داشتن ویزای شنگن اعتبار دار امکان درخواست ویزای فوری امکان پذیر است.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای تجاری اکراین به صورت عادی 45 روز کاری زمان میبرد.
  2. ویزای تجاری اکراین به صورت فوری 20 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور اکراین در تهران واقع در خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک 10 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22722658

روزهای کاری کنسولگری  (  روزهای دو شنبه - سه شنبه - چهارشنبه )