ویزای توریستی آذربایجان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر میشود.
  2. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی آذربایجان مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی آذربایجان به صورت عادی 5 روز کاری زمان میبرد.
  2. ویزای توریستی آذربایجان به صورت فوری 2 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور آذربایجان: تهران- نياوران- خيابان شهيد پور ابتهاج- خيابان خداوردي- خيابان سيزدهم غربي–كوچه شيرافكن-پلاك 5.

شماره تماس کنسولگری  22229114

روزهای کاری کنسولگری  ( شنبه- يكشنبه- دوشنبه- سه شنبه و چهار شنبه)