مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر میشود.
  2. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی آذربایجان مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی آذربایجان به صورت عادی 5 روز کاری زمان میبرد.
  2. ویزای توریستی آذربایجان به صورت فوری 2 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور آذربایجان: تهران- نياوران- خيابان شهيد پور ابتهاج- خيابان خداوردي- خيابان سيزدهم غربي–كوچه شيرافكن-پلاك 5.

شماره تماس کنسولگری  22229114

روزهای کاری کنسولگری  ( شنبه- يكشنبه- دوشنبه- سه شنبه و چهار شنبه)

 
 

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .