ویزای ترانزیت آذربایجان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. بیمه مسافرتی
  4. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل

شرایط و نکات:

  1. مدت اعتبار ویزای ترانزیت از تاریخ صدور حداکثر تا 30 روز و مدت مجاز اقامت در کشور حداکثر تا 5 روز تعیین می‌شود.
  2. مدت اعتبار و اقامت ویزای ترانزیت با در نظر داشتن نوع وسیله نقلیه اعم از زمینی، هوایی، دریایی، ریلی و سایر وسایل نقلیه و مسیر مورد استفاده در عبور از کشور و زمان مورد نیاز برای طی آن مسیر تعیین خواهد شد.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای ترانزیت آذربایجان به صورت عادی 5 روز کاری زمان میبرد.
  2. ویزای ترانزیت آذربایجان به صورت فوری 2 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور آذربایجان: تهران- نياوران- خيابان شهيد پور ابتهاج- خيابان خداوردي- خيابان سيزدهم غربي–كوچه شيرافكن-پلاك 5.

شماره تماس کنسولگری  22229114

روزهای کاری کنسولگری  ( شنبه- يكشنبه- دوشنبه- سه شنبه و چهار شنبه)