ویزای توریستی بلاروس


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه و طبق بلیط صادر میشود.
  2. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی بلاروس مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی بلاروس به صورت عادی 10 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور بلاروس در تهران، زعفرانیه، خ. فلاحی، خ.طاهری، خ. آبان، ک.آذر، پلاک 1 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22752229 ، 22751382

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای چهارشنبه، جمعه و شنبه )