مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه و طبق بلیط صادر میشود.
  2. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی بلاروس مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی بلاروس به صورت عادی 10 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور بلاروس در تهران، زعفرانیه، خ. فلاحی، خ.طاهری، خ. آبان، ک.آذر، پلاک 1 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22752229 ، 22751382

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای چهارشنبه، جمعه و شنبه )

 

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .