ویزای توریستی تاجیکستان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر میشود.
  2. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی تاجیکستان مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی تاجیکستان به صورت عادی 8 روز کاری زمان میبرد.
  2. ویزای توریستی تاجیکستان به صورت فوری 3 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور تاجیکستان: تهران ، ضلع شمالی کاخ نیاوران، خیابان شهید زینعلی، کوچه سوم، پلاک 10

شماره تماس کنسولگری  22299584 ، 22834650

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه)