ویزای توریستی قرقیزستان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر میشود.
  2. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی قرقیزستان مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی قرقیزستان به صورت عادی 20 روز کاری زمان میبرد.
  2. ویزای توریستی قرقیزستان به صورت فوری 15 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور قرقیزستان: تهران ،خيابان پاسداران ،نارنجستان پنجم ،شماره 12 .

شماره تماس کنسولگری  22830354

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه)