مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار + مدت زمان دعوتنامه
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. بیمه مسافرتی
  5. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  6. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. برای ویزا تجاری جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از شرکتی در قرقیزستان نیاز است .

مدت زمان صدور:

  1. ویزای تجاری قرقیزستان به صورت عادی 20 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور قرقیزستان: تهران ،خيابان پاسداران ،نارنجستان پنجم ،شماره 12 .

شماره تماس کنسولگری  22830354

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه)

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .