ویزای تجاری قرقیزستان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار + مدت زمان دعوتنامه
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. بیمه مسافرتی
  5. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  6. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. برای ویزا تجاری جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از شرکتی در قرقیزستان نیاز است .

مدت زمان صدور:

  1. ویزای تجاری قرقیزستان به صورت عادی 20 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور قرقیزستان: تهران ،خيابان پاسداران ،نارنجستان پنجم ،شماره 12 .

شماره تماس کنسولگری  22830354

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه)