مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. اصل و کپی کارت ملی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخاست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت
  9. آزمایش HIV

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی قزاقستان براساس تاریخ صدور بلیت صادر شده میباشد.
  2. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر خواهد شد.
  3. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی روسیه مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی قزاقستان به صورت عادی 15 روز کاری زمان خواهد برد
  2. ویزای توریستی قزاقستان به صورت فوری 8 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور قزاقستان در تهران واقع در خیابان دروس ، خیابان هدایت پلاک 4 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22565371

روزهای کاری کنسولگری  (  روزهای یک شنبه - سه شنبه و چهارشنبه )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .