ویزای توریستی قزاقستان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. اصل و کپی کارت ملی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخاست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت
  9. آزمایش HIV

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی قزاقستان براساس تاریخ صدور بلیت صادر شده میباشد.
  2. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر خواهد شد.
  3. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی روسیه مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی قزاقستان به صورت عادی 15 روز کاری زمان خواهد برد
  2. ویزای توریستی قزاقستان به صورت فوری 8 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور قزاقستان در تهران واقع در خیابان دروس ، خیابان هدایت پلاک 4 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22565371

روزهای کاری کنسولگری  (  روزهای یک شنبه - سه شنبه و چهارشنبه )