ویزای تجاری قزاقستان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار + مدت زمان دعوتنامه
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. اصل و کپی کارت ملی
  5. بیمه مسافرتی
  6. آزمایش HIV
  7. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  8. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. برای ویزا تجاری جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از شرکتی در قزاقستان نیاز است .

مدت زمان صدور:

  1. ویزای تجاری قزاقستان به صورت عادی 20 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور قزاقستان در تهران واقع در خیابان دروس ، خیابان هدایت پلاک 4 میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22565371

روزهای کاری کنسولگری  (  روزهای یک شنبه - سه شنبه و چهارشنبه )