ویزای توریستی ازبکستان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخاست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی ازبکستان براساس تاریخ صدور بلیت صادر شده میباشد.
  2. ویزای توریستی حداکثر 15 روزه صادر خواهد شد.
  3. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی ازبکستان مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمیباشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی ازبکستان به صورت عادی 15 روز کاری زمان خواهد برد
  2. ویزای توریستی ازبکستان به صورت فوری 8 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور ازبکستان در تهران واقع در اقدسیه(خیابان موحد دانش)-پارک چهارم-کوچه دهم میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22291519

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه )