ویزای توریستی ترکمنستان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 5.6 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی ترکمنستان براساس تاریخ صدور بلیت صادر شده می باشد.
  2. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر خواهد شد.
  3. ویزا های توریستی مخصوص شهر عشق آباد می باشند و چنانچه قصد سفر به سایر شهرهای ترکمنستان را دارید در زمان در خواست با کارشناسان ما حتما مشورت نمایید.
  4. مرز ورود نیز باید در فرم ذکر شود.
  5. رزرو هتل صادره از طرف گارگزار رسمی ازبکستان مورد تایید است و رزرو سایتbooking.com مورد تایید نمی باشد.(مگر به تشخیص کارشناس)

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی ترکمنستان به صورت عادی 20 روز کاری زمان خواهد برد
  2. ویزای توریستی ترکمنستان به صورت فوری 15 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور ترکمنستان در تهران واقع در خیابان دکتر لواسانی ،خیابان وطن پور ،خیابان براتی ،پلاک 5 می باشد.

شماره تماس کنسولگری  22206306

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه )