ویزای توریستی مکزیک


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 12 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. گردشه 3 ماهه حساب به زبان انگلیسی
  5. ترجمه شناسنامه صفحه اول و دوم
  6. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  7. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده و ترجمه شده.
  8. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  9. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  10. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی مکزیک به مدت هتل رزرو شده می باشد.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی مکزیک به صورت عادی 20 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور مکزیک در تهران، خیابان آفریقا(جردن)- خیابان  ‏گلفام- پلاک ۱۲‏ میباشد.

شماره تماس کنسولگری  22057590 ، 22012921

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه )