ویزای توریستی کوبا


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. بیمه مسافرتی
  5. گردشه 3 ماهه حساب به زبان انگلیسی
  6. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  7. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  8. کپی کارت ملی پشت و رو
  9. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده .
  10. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  11. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  12. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی کوبا حداکثر به مدت 1 ماه صادر می شود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی کوبا به صورت عادی 14 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور کوبا در تهران واقع درمقدس اردبیلی ‏‏(زعفرانیه)- خیابان  ‏ملکی- کوچه قائم- پلاک  18‏ ‏میباشد.

شماره تماس کنسولگری  ‏22054383

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه )