مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. بیمه مسافرتی
  5. گردشه 3 ماهه حساب به زبان انگلیسی
  6. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  7. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  8. کپی کارت ملی پشت و رو
  9. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده .
  10. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  11. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  12. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی سنگاپور حداکثر به مدت 1 ماهه صادر می شود.
  2. در صورت درخواست تحویل ویزا در سنگاپور با کارشناس ویزا هماهنگ شود.
  3. در صورت درخواست تحویل ویزا در ایران هزینه پست DHL به مبلغ صورتحساب اضافه می گردد.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی سنگاپور به صورت عادی 15 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

       -

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .