دارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 6.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. بیمه مسافرتی
  5. گردشه 3 ماهه حساب به زبان انگلیسی
  6. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  7. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  8. کپی کارت ملی پشت و رو
  9. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده .
  10. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  11. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی ویتنام طبق تاریخ بلیط صادر می شود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی ویتنام به صورت عادی 14 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور ویتنام در تهران واقع در زعفرانیه، خ. اعجازی (آصف)، نبش خ. برزو، پ. 54 ‏می باشد.

شماره تماس کنسولگری  ‏22411670

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .