ویزای توریستی ویتنام


دارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 6.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. بیمه مسافرتی
  5. گردشه 3 ماهه حساب به زبان انگلیسی
  6. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  7. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  8. کپی کارت ملی پشت و رو
  9. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده .
  10. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  11. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی ویتنام طبق تاریخ بلیط صادر می شود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی ویتنام به صورت عادی 14 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور ویتنام در تهران واقع در زعفرانیه، خ. اعجازی (آصف)، نبش خ. برزو، پ. 54 ‏می باشد.

شماره تماس کنسولگری  ‏22411670

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه )