دارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. بیمه مسافرتی
  5. گردشه 3 ماهه حساب به زبان انگلیسی با حداقل موجودی 10 میلیون تومان
  6. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  7. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  8. کپی کارت ملی پشت و رو
  9. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده .
  10. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  11. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  12. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی تایلند حداکثر به مدت 1 ماهه صادر می شود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی تایلند به صورت عادی 7 روز کاری زمان خواهد برد

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور تایلند در تهران واقع دربهارستان- پارک ‏امین‌دوله- کوچه  ‏استقلال- پلاک 4 می باشد.

شماره تماس کنسولگری  ‏77531433

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای جمعه و شنبه )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .