ویزای توریستی شنگن


دارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 6.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. ترجمه شناسنامه صفحه اول و دوم
  7. ترجمه کارت ملی پشت و رو
  8. ترجمه نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  9. ترجمه تاییدیه حساب با حد اقل 50 میلیون تومان موجودی
  10. ترجمه گردشه 3 ماهه حساب
  11. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  12. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  13. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی شنگن نیاز به مصاحبه و انگشت نگاری دارد.
  2. ویزای توریستی حداکثر 15 روزه صادر می شود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی شنگن به صورت عادی 30 روز کاری زمان خواهد برد.