دارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 6.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. ترجمه شناسنامه صفحه اول و دوم
  7. ترجمه کارت ملی پشت و رو
  8. ترجمه نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  9. ترجمه تاییدیه حساب با حد اقل 50 میلیون تومان موجودی
  10. ترجمه گردشه 3 ماهه حساب
  11. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  12. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  13. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی شنگن نیاز به مصاحبه و انگشت نگاری دارد.
  2. ویزای توریستی حداکثر 15 روزه صادر می شود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی شنگن به صورت عادی 30 روز کاری زمان خواهد برد.

 

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .