ویزای توریستی چین


دارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 6.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  7. تاییدیه حساب با حد اقل 11 میلیون تومان موجودی
  8. گردشه 3 ماهه حساب
  9. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  10. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  11. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی چین براساس تاریخ بلیت صادر می شود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی چین به صورت عادی 15 روز کاری زمان خواهد برد.
  2. ویزای توریستی چین به صورت فوری 7 روز کاری زمان خواهد برد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور چین در تهران واقع دراقدسیه ،خیبان موحد دانش می باشد.

شماره تماس کنسولگری  26130797

روزهای کاری کنسولگری  ( یک شنبه ،سه شنبه و پنج شنبه )