دارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 6.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  7. تاییدیه حساب با حد اقل 11 میلیون تومان موجودی
  8. گردشه 3 ماهه حساب
  9. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  10. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  11. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی چین براساس تاریخ بلیت صادر می شود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی چین به صورت عادی 15 روز کاری زمان خواهد برد.
  2. ویزای توریستی چین به صورت فوری 7 روز کاری زمان خواهد برد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور چین در تهران واقع دراقدسیه ،خیبان موحد دانش می باشد.

شماره تماس کنسولگری  26130797

روزهای کاری کنسولگری  ( یک شنبه ،سه شنبه و پنج شنبه )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .