ویزای توریستی امارات(دبی)


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 14 روزه صادر میشود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی امارات(دبی) به صورت عادی 10روز کاری زمان میبرد.
  2. ویزای توریستی امارات(دبی) به صورت فوری 3 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور امارات در تهران واقع در ولیعصر، تقاطع ‏خیابان دستگردی(ظفر)، روبروی ‏رستوران حاتم، پلاک ‏‏337‏ می باشد.

شماره تماس کنسولگری  88788515

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه هفته به غیر از روزهای پنج شنبه و جمعه  )