مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مربوطه
  5. بیمه مسافرتی
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 14 روزه صادر میشود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی امارات(دبی) به صورت عادی 10روز کاری زمان میبرد.
  2. ویزای توریستی امارات(دبی) به صورت فوری 3 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور امارات در تهران واقع در ولیعصر، تقاطع ‏خیابان دستگردی(ظفر)، روبروی ‏رستوران حاتم، پلاک ‏‏337‏ می باشد.

شماره تماس کنسولگری  88788515

روزهای کاری کنسولگری  ( همه روزه هفته به غیر از روزهای پنج شنبه و جمعه  )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .