مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. بیمه مسافرتی
  4. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  5. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 14 روزه صادر میشود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی عراق به صورت عادی 5 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور عراق در تهران واقع درمیدان ولی عصر، جنب ‏وزارت بازرگانی، ‏پلاک 11640‏ میباشد.

شماره تماس کنسولگری  ‏88938865

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای پنج شنبه وجمعه )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .