ویزای توریستی عراق


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. بیمه مسافرتی
  4. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  5. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 14 روزه صادر میشود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی عراق به صورت عادی 5 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور عراق در تهران واقع درمیدان ولی عصر، جنب ‏وزارت بازرگانی، ‏پلاک 11640‏ میباشد.

شماره تماس کنسولگری  ‏88938865

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای پنج شنبه وجمعه )