مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. آذمایش HIV
  4. بیمه مسافرتی
  5. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  6. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی حداکثر 1 ماهه صادر میشود.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی افغانستان به صورت عادی 7 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور افغانستان در تهران واقع دربهشتی(عباس آباد)، ‏خیابان  پاکستان، نبش ‏خیابان چهارم میباشد.

شماره تماس کنسولگری  ‏22057641

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه  )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .