مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. بیمه مسافرتی
  4. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  5. کپی کارت ملی پشت و رو
  6. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی پاکستان نیاز به مصاحبه دارد.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی پاکستان به صورت عادی 10 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور پاکستان در تهران واقع درفاطمی، روبروی خیابان ‏جمالزاده، نبش خیابان ‏اعتمادزاده، پلاک 1‏ میباشد.

شماره تماس کنسولگری  ‏66941388

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای پنج شنبه وجمعه )

فیلم منتخب

روسیه برای میزبانی جام جهانی 2018 تدابیر بسیار ویژه اندیشیده که شاید مهمترین آن ساخت استادیو های بسیار زیبا با هزینه های بالا می باشد برخی از این استادیوم ها از ویژگی های خاصی برخوردار است که یک مورد آن ساخت یکی از این استادیوم ها بر روی آب می باشد .