ویزای توریستی پاکستان


مدارک مورد نیاز:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس 3.4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. بیمه مسافرتی
  4. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
  5. کپی کارت ملی پشت و رو
  6. نامه اشتغال به کار در سربرگ و با ذکر سمت و مهر شده
  7. تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  8. چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج در سایت

شرایط و نکات:

  1. ویزای توریستی پاکستان نیاز به مصاحبه دارد.

مدت زمان صدور:

  1. ویزای توریستی پاکستان به صورت عادی 10 روز کاری زمان میبرد.

اطلاعات سفارتخانه

کنسولگری کشور پاکستان در تهران واقع درفاطمی، روبروی خیابان ‏جمالزاده، نبش خیابان ‏اعتمادزاده، پلاک 1‏ میباشد.

شماره تماس کنسولگری  ‏66941388

روزهای کاری کنسولگری  (  همه روزه غیر از روزهای پنج شنبه وجمعه )