اخذ ویزای الکترونیکی توریستی تاجیکستان



تاجیکستان یک کشور در آسیای مرکزی است که با افغانستان، چین، قرقیزستان و ازبکستان احاطه شده است. تاجیکستان به کوه های صخره ایش معروف است و در بین کوه نوردان و صخره نوردان محبوبیت خاصی دارد. کوهستان فان که در نزدیکی دوشنبه- پایتخت تاجیکستان- واقع شده است، قله های پوشیده از برفی دارد که ارتفاع آن به بیش از 5،000 متر می رسد.  

تاجیکستان

تاجیکستان از گذشته تا کنون حکومت ها و سلسله های پادشاهی بسیاری را به خود دیده است. آخرین حکومت غالب بر این کشور اتحاد جماهیر شوروی بود، که بعد از فرو پاشی آن، تاجیکستان توانست به استقلال برسد اما تا 5 سال بعد درگیر جنگ های داخلی بود.
غالب مردم تاجیکستان مسلمان هستند و زبان رسمی آنها فارسی تاجیکی است، هرچند بیشتر مردم به زبان روسی به عنوان زبان دومشان تسلط دارند. پول رایج کشور تاجیکستان سامانی می باشد.

تاجیکستان مثل ترکیه یک کشور توریستی به حساب نمی آید اما این به این معنی نیست که گردشگران علاقه ای به سفر به تاجیکستان ندارند. آنها اغلب عاشق آداب و رسوم و سنت های خاص و گاها عجیب و غریب این کشور می شوند که از قدیم دست نخورده باقی مانده است.
هم اکنون هواپیمایی آسمان و تاجیک ایر به صورت مستقیم و ایرلاین های ترکیش و امارات با یک توقف به مقصد تاجیکستان پرواز می کنند. برای اطلاع از زمان پرواز و قیت بلیط می توانید با همکاران ما در نادیا پرواز تماس حاصل بگیرید.

تاجیکستان

آیا ایرانیان برای ورود به تاجیکستان نیاز به دریافت ویزا دارند؟

هم وطنان ایرانی متقاضی ورود به خاک تاجیکستان ملزم هستند تا قبل از ورود به این کشور اقدام به دریافت ویزا یا روادید آن کنند.

انواع ویزای تاجیکستان

ویزای توریستی تاجیکستان
ویزای ترانزیت تاجیکستان
ویزای تحصیلی تاجیکستان
ویزای کار تاجیکستان

اخذ ویزای الکترونیک توریستی تاجیکستان

ویزای توریستی به صورت الکترونیک، برای اشخاصی صادر می گردد که به قصد تفریح و گردش به تاجیکستان سفر می کنند. این ویزا 90 روز اعتبار دارد و با داشتن آن قادر خواهید بود تا 45 روز در تاجیکستان اقامت داشته باشید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای الکترونیک توریستی تاجیکستان

  • اسکن صفحه اول گذرنامه با بیش از 7 ماه اعتبار
  • اسکن عکس پرسنلی 4*3 با زمینه سفید، بدون روتوش و تمام رخ
  • فرم مشخصات فردی
  • تاریخ ورود به تاجیکستان
  • رزرواسیون محل اقامت

قیمت و زمان صدور ویزای الکترونیک توریستی تاجیکستان

60 دلار هزینه ویزای الکترونیک تاجیکستان است و 3 روز کاری برای صدور آن زمان لازم است.

یک نکته مهم 

اگر بخواهید به استان خودمختار و کوهستانی بدخشان وارد شوید ملزم هستید تا مجوز GBAO Permit را دریافت کنید. که مستلزم پرداخت 25 دلار مازاد بر هزینه ویزای الکترونیک تاجیکستان است.

نمونه ویزای الکترونیک تاجیکستان

نمونه ویزای الکترونیکی تاجیکستان

تصویر سمت راست نمونه ویزای الکترونیکی توریستی عادی تاجیکستان و تصویر سمت چپ نمونه ویزای الکترونیکی توریستی تاجیکستان همراه با مجوز GBAO Permit را نشان می دهد.

سفارت تاجیکستان

سفارت تاجیکستان

آدرس: تهران، نیاوران، خیابان شهید زینالی، کوچه سوم، پلاک 10
تلفن: 66701161-021  و 66701163-021 
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج شنبه 9 الی 17:30

برای دریافت سریع و آسان ویزای الکترونیک توریستی تاجیکستان و مشاوره رایگان در زمینه اخذ ویزا با کارشناسان مجرب نادیا پرواز تماس حاصل فرمایید.




هدیه نادیا پرواز

برای دریافت کد تخفیف در خرید از نادیا پرواز و اطلاع از تخفیف های ویژه تورها به جمع ما بپیوندید