اخذ ویزای الکترونیک قطر



قطر یکی ازکشور های جنوب غربی آسیا واقع در خاورمیانه است که در کنار آب های نیلگون دریای خلیج فارس قرار گرفته است. این کشور با عربستان، کویت، بحرین، امارات و عراق مرز مشترک آبی و با عربستان مرز مشترک زمینی دارد.

ویزای قطر

پایتخت قطر دوحه است و از سایر شهر های آن می توان به وکره، خور، دخان، زباره، شمال، مسیعید و رأس لفان اشاره کرد. واحد پول آن ریال، زبان رسمی اش عربی و زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم در این کشور رایج است.

کشور قطر یکی از مناطق امیرنشین خاورمیانه است که در گذشته مرکز صید ماهی محسوب می شد، اما اکنون به عنوان کشوری غنی از منابع نفت و گاز در جهان شناخته می شود. در کنار منابع طبیعی جاذبه های توریستی این کشور از جمله سافاری، بازی هه و ورزش های آبی، بازارهای سنتی و جزیره مصنوعی مروارید قطر درآمد چشمگیری را برای این کشور به همراه دارد.

بد نیست بدانید که قطر میزبان جام جهانی 2022 است به همین دلیل در نظر دارند تا با ساختن هتل های متعدد و افزایش امکانات رفاهی و توریستی شرایط لازم برای میزبانی از گردشگران را فراهم سازند.

آیا برای ورود به خاک قطر به ویزا نیاز است؟

هموطنان ایرانی متقاضی ورود به خاک قطر نیاز دارند تا پیش از سفر خود اقدام به دریافت ویزا یا روادید قطر کنند.

انواع ویزای قطر

  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی
  • ویزای شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس
  • ویزای همراهان شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس (شامل پرستار کودک، راننده و...)
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای توریستی مشترک برای بازدید از دو کشور قطر و عمان
  • ویزای بازدید

مروارید قطر

ویزای الکترونیکی توریستی قطر

مهاجران 244 کشور می توانند از طریق این سرویس درخواست ویزا کنند. ویزای الکترونیکی توریستی قطر از تاریخ صدور به مدت 90 روز اعتبار دارد که با داشتن این ویزا می توان 30 روز در این کشور اقامت داشت.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای الکترونیکی توریستی قطر

اسکن پاسپورت با 6 ماه اعتبار از زمان ورود به قطر

یک قطعه عکس زمینه سفید تمام رخ

بلیط رفت و برگشت (دارندگان بلیط هواپیمایی قطر ایرویز نیازی به ارائه بلیط ندارند)

رزرواسیون هتل حداقل برای سه روز

مجوز مسافرت الکترونیک Electronic Travel Authorization

اگر قصد دریافت مجوز مسافرت الکترونیک (ETA) را دارید، لازم است تا یک سری مدارک دیگر نیز داشته باشید:

  •  تایید اقامت یا سکونت
  •  مدارکی دال بر داشتن ویزای معتبر برای وضعیت مسکونی شما
  •  داشتن ویزای معتبر بازدید، از هر یک از کشورهای زیر در گذرنامه: استرالیا، کانادا، شورای همکاری خلیج، نیوزیلند، کشورهای شنگن، ایالات متحده آمریکا یا انگلستان

مدارک بیشتر

برای تقویت درخواست خود، می توانید مدارک بیشتری مانند موارد زیر را نیز ارائه دهید. ارائه این مدارک اضافی برای برخی از کشورهای درخواست کننده ویزا الزامی است.
  • مدارک نشان دهنده تمکن مالی به ارزش 8،000 دلار یا بیشتر

  • فیش حقوقی دال بر درآمد ناخاص سالانه 8،000 دلار یا بیشتر

  • داشتن ویزای معتبر از هر یک از کشورهای زیر در گذرنامه: استرالیا، کانادا، شورای همکاری خلیج، نیوزیلند، کشورهای شنگن، ایالات متحده آمریکا یا انگلستان

قیمت ویزای الکترونیک قطر

نوع ویزا
هزینه ویزا و خدمات الکترونیک
(دلار آمریکا)
مدت زمان صدور
توریستی
55
7 روز کاری
مجوز مسافرت الکترونیک (ETA)
22
7 روز کاری
 

سفارت قطر

سفارت قطر

آدرس: تهران، خیابان آفریقا، خیابان گل آذین، پلاک 4

تلفن:  6-22051255-021

 ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه 8 صبح الی 16

برای اخذ ویزای الکترونیکی توریستی قطر یا دریافت مشاوره رایگان در این خصوص با کارشناسان ما در نادیا پرواز تماس حاصل فرمایید.

 

 




هدیه نادیا پرواز

برای دریافت کد تخفیف در خرید از نادیا پرواز و اطلاع از تخفیف های ویژه تورها به جمع ما بپیوندید