ویزای اندونزی

درباره اندونزی انواع ویزای اندونزی مدارک لازم برای ویزای توریستی اندونزی قیمت و مدت زمان صدور ویزای توریستی اندونزی

درباره اندونزی

اندونزی که با نام رسمی جمهوری اندونزی شناخته می شود، کشوری است در جنوب شرقی آسیا که در واقع مجمع الجزایری متشکل از 17،508 جزیره می باشد و بیش از 200 میلیون نفر جمعیت دارد. گینه نو، مالزی، استرالیا، فیلیپینو سنگاپور همسایگان این کشورند و پایتخت و بزرگترین شهر اندونزی جاکارتا است.

واحد پول اندونزی روپیه و زبان رسمی مردم آن انونزیایی یا مالایی است. زبان هندی نیز در برخی نقاط این کشور استفاده می شود. غالب مردم اندونزی در حدود 90% مسلمان هستند و سایر اقلیت های مذهبی نیز همچون مسیحی، هندو و بودایی در این کشور وجود دارد.

اندونزی دارای آب و هوای گرم و مرطوب استوایی و دارای دو فصل خشک و بارانی می باشد ، بارش زیاد باران سبب شده تا صنعت کشاورزی در این کشور رونق فراوانی داشته باشد. بسیاری از مردم اندونزی به کشاورزی مشغول اند و محصولات تولیدیشان اعم از برنج، چای، قهوه تنباکو و ادویه را به سایر کشورهای جهان صادر می شود. اندونزی هم چنین از لحاظ منابع طبیعی نیز غنی می باشد و  وجود معادنی هم چون نفت، گاز طبیعی، زغال سنگ، مس، قلع، نیکل و بوکسیت به اقتصاد این کشور کمک بسزایی می کند. یکی دیگر از مهم ترین منابع کسب درآمد در اندونزی صنعت توریسم است.

بالی یکی از جزایر کشور اندونزی است که به دلیل داشتن سواحل شنی درخشان و مناظر طبیعی زیبا و بی بدیع به یکی از مهم ترین و پر طرفدارترین قطب های گردشگری دنیا تبدیل شده است. شما می توانید با تورهای بالی نادیا پرواز به این بهشت زیبا سفر کنید.

اتباع ایرانی برای ورود به خاک اندونزی نیاز دارند پیش از سفر ویزای این کشور را تهیه کنند.

انواع ویزای اندونزی

در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی

مدارک لازم برای ویزای توریستی اندونزی

  • اصل شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها
  • گذرنامه دارای حداقل شش ماه اعتبار  به همراه کپی
  • دو قطعه عکس رنگی 3 در 4  زمینه سفید، تمام رخ و بدون ویرایش
  • مدرک دال بر تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (به زبان انگلیسی)
  • بلیط رفت و برگشت
  • رزرواسیون قطعی هتل

ویزای توریستی اندونزی چهارده روزه صادر می شود و یک بار ورود است.

در صورت ترک خاک اندونزی پیش از تمام شدن مدت ویزا امکان ورود دوباره با همان ویزا به اندونزی وجود ندارد و متقاضی ملزم است مجددا برای اخذ ویزای توریستی اقدام نماید.

با اشتن ویزای توریستی امکان کار یا اقامت بیش از حد مجاز در کشور اندونزی وجود ندارد.

قیمت و مدت زمان صدور ویزای توریستی اندونزی

مدت زمان لازم برای صدور ویزای اندونزی ۷ تا ۱۰ روز کاری است؛ در صورت درخواست ویزای توریستی، طی 2 تا 3 روز کاری صادر خواهد شد.

توضیحات تکمیلی

سفارت اندونزی در تهران

نشانی: تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰

تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵

نمابر: ۸۸۷۱۸۸۲۲

صندوق پستی: ۴۵۶۴-۱۱۳۶۵

روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

همکاران ما در بخش ویزای نادیا پرواز آماده ارائه خدمات در خصوص ویزای اندونزی به شما مسافرین عزیز می باشند.

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

7شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
کوالالامپور

8،940،000 تومان

2 شب و 3 روز
هواپیمایی ماهان
دبی

4،190،000 تومان

6 شب و 7 روز
هواپیمایی سان اکسپرس
مارماریس

7،060،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی عمان
بالی

7.110.000 تومان

5 شب و 6 روز
آیروفلوت
مسکو

2،850،000 تومان + 350 دلار

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ترکیش
رم فلورانس ونیز پیزا

4.990.000 تومان + 2290 یورو

6 شب و 7 روز
هواپیمایی سان اکسپرس
آنتالیا

6،705،000 تومان

5 شب و 6 روز
هواپیمایی ماهان
ایروان

159 دلار

آیروفلوت
مسکو

از 2،550،000 تومان + 300 دلار

4 شب و 5 روز
هواپیمایی ماهان
مسکو

2،800،000 تومان+ 330 دلار