ویزای برزیل

درباره کشور برزیل انواع ویزای برزیل مدارک ویزای توریستی مدارک ویزای تجاری مدارک ویزای ترانزیت مدارک ویزای تحصیلی قیمت و مدت زمان لازم برای صدور ویزای برزیل نکات مهم

درباره کشور برزیل

برزیل شرقی ترین، بزرگترین و پرجمعیت ترین کشور آمریکای جنوبی، از نوع جمهوری فدارتیو بوده و پایتخت آن برزیلیا است.

وسعت زیاد کشور برزیل سبب شده تا این کشور با تمامی کشورهای آمریکای جنوبی (اروگوئه، آرژانتین، پاراگوئه، بولیوی، پرو، کلمبیا، ونزوئلا، گویان، سورینام و گویان فرانسه) به جز اکوادور و شیلی هم مرز باشد. برزیل از نظر وسعت، پنجمین کشور بزرگ جهان به شمار می آید.

برزیل دارای جنگل‌های استوایی وسیعی است به گونه ای که 25 درصد از جنگل های انبوه جهان را در خود جای داده است. این کشور با دارا بودن آب و هوای مناسب، زمین‌های کشاورزی وسیع، منابع طبیعی بی شمار از جمله سنگ آهن، قلع، آلومینیوم، الماس، طلا، فسفات، پلاتین، اورانیوم، منگنز، مس و ذغال، و نیروی کاری غنی، قدرتمندترین اقتصاد آمریکای جنوبی محسوب می شود.

اقوام و ملیت های مختلفی از قبیل اروپایی، سرخ‌پوستان آمریکا، آسیایی و نیز آفریقایی در برزیل زندگی می کنند با این حال زبان رسمی این کشور پرتغالی است و مردم به گویش برزیلی این زبان صحبت می کنند. مذهب قالب مردم این کشور کاتولیک کلیسای رم است.
جاذبه های تاریخی و طبیعی این کشور زیبا هرساله خیل عظیمی از گردشگران را به برزیل می کشاند. مردم اغلب کشورها از جمله ایران برای ورود به این کشور نیازمند ویزا هستند. 

انواع ویزای برزیل

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای تحصیلی

مدارک ویزای توریستی

  • اصل پاسپورت امضاء شده با حداقل هفت ماه اعتبار
  • پاسپورت های قبلی
  • یک قطعه عکس رنگی ۴*۳ جدید
  • اصل شناسنامه
  • مدرک دال بر داشتن فعالیت در ایران مانند گواهی اشتغال به کار به همراه لیست بیمه از محل کار، گواهی اشتغال به تحصیل و یا پروانه کسب.
  • بلیط هواپیما رفت و برگشت از برزیل برای حداقل بیست روز بعد از تاریخ درخواست ویزا.
  • رزرو هتل یا دعوتنامه دارای آدرس، تلفن تماس و امضاء تائید شده محضری میزبان در برزیل.
  • مدارک دال بر تمکن مالی از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی، سند مالکیت و ....

مدارک ویزای تجاری

  • اصل پاسپورت امضاء شده با حداقل هقت ماه اعتبار.
  • پاسپورت های قبلی
  • یک قطعه عکس رنگی جدید ۴*۳
  • دعوتنامه از سوی شرکت و یا موسسه ای که متقاضی در طول اقامت خود در برزیل ملاقات خواهد کرد.
  • مدارک دال بر تمکن مالی از قبیل صورت حساب بانکی فرد درخواست کننده و یا اقرارنامه محل کار مبنی بر حمایت مالی و تقبل هزینه های فرد درخواست کننده در طول سفر توسط کارفرما.
  • داشتن معرفی‌نامه از محل کار به همراه لیست بیمه از محل کار با ذکر سمت و هدف از مسافرت به برزیل
  • بلیط هواپیما رفت و برگشت از برزیل برای حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست ویزا
  • رزرواسیون هتل در برزیل

مدارک ویزای ترانزیت

  • اصل پاسپورت امضاء شده با حداقل هفت ماه اعتبار
  • پاسپورت های قبلی
  • یک قطعه عکس رنگی ۴*۳ جدید
  • اصل شناسنامه
  • مدرک دال بر داشتن فعالیت در ایران مانند گواهی اشتغال به کار به همراه لیست بیمه از محل کار، گواهی اشتغال به تحصیل و یا پروانه کسب.
  • بلیط هوایی رفت به برزیل.
  • بلیط هواپیما از برزیل به مقصد نهایی.
  • ویزای کشور مقصد.
  • مدارک دال بر تمکن مالی از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی، سند مالکیت و ....

مدارک ویزای تحصیلی

  • اصل پاسپورت با حداقل یک سال اعتبار
  • پاسپورت های قبلی
  • یک قطعه عکس رنگی ۴*۳ جدید
  • اصل شناسنامه
  • گواهی ثبت نام و یا دعوتنامه از دانشگاه مربوطه در برزیل
  • گواهی اتمام دوره تحصیلی در ایران
  • گواهی عدم سوء پیشینه با مهر تایید وزارت امور خارجه
  • بیمه مسافرتی بین المللی
  • رزرو بلیط هوایی رفت و برگشت از برزیل برای حداقل 30 روز بعد از تاریخ درخواست ویزا
  • مدارک دال بر تمکن مالی در طول مدت اقامت در برزیل

قیمت و مدت زمان لازم برای صدور ویزای برزیل

پروسه دریافت ویزا در سفارت برزیل حداقل 10 روز به طول می‌انجامد و این امکان وجود دارد که بیشتر هم زمان ببرد.

 

ویزای توریستی برزیل نوع ویزا قیمت زمان تحویل
عادی 110 دلار 10 روز کاری

 

نکات مهم

  • افراد زیر هجده سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می‌کنند باید اجازه محضری از والدین را ارائه دهند.
  • مسافرانی که از طریق خاک برزیل قصد ادامه مسیر به مقصد نهایی خود دارند، در صورتی که از سالن ترانزیت بین المللی فرودگاه خارج نشوند، نیازمند اخذ ویزای ترانزیت نیستند.
  • بهتر است بدانید که در صورت استفاده از دو شرکت هواپیمایی مختلف، ممکن است مسافران جهت تعویض پرواز نیازمند خروج از سالن ترانزیت فرودگاه باشند، در این صورت داشتن ویزای ترانزیت الزامی است.
  • تمامی مدارک ارائه شده به سفارت باید به یکی از زبان های انگلیسی، پرتغالی و یا اسپانیائی ترجمه رسمی شده باشد.

توضیحات تکمیلی

 سفارت برزیل در تهران

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، خیابان سرلشگر فلاحی (زعفرانیه)، خیابان بهار نبش یکتا، شماره 2

کد پستی: 1988633854

ساعات کاری سفارت: یکشنبه تا چهارشنبه، از ساعت 9 صبح تا 1 بعد از ظهر. (به جز تعطیلات رسمی ایران)

تلفن: 10 - 22753108 (021)

نمابر: 22752009 (021)

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
وارنا

7.845.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.290.000 تومان

3 شب و 4 شب
سلام ایر
مسقط

3.995.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.990.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.990.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

16.900.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10.590.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.490.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10.890.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.990.000 تومان