ویزای تایلند

اخذ ویزای تایلند نکاتی درباره ویزای توریستی تایلند مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تایلند هزینه ویزای توریستی تایلند

اخذ ویزای تایلند

تایلند کشوری در جنوب غرب آسیاست که تفریحات متنوعی دارد و در سال های اخیر مردم زیادی از کشورمان به آنجا سفر کرده اند و برای دریافت ویزای آن درخواست داده اند. با این مطلب همراه باشید تا در مورد دریافت ویزای آن آگاه شوید.  

چنانچه قصد سفر به کشور تایلند را دارید، باید به شما بگوییم جهت دریافت ویزای این کشور مشکل زیادی برایتان ایجاد نمی شود. یکی از مزیت های اخذ ویزای توریستی  تایلند این است که بدون دادن مصاحبه و مراجعه حضوری هم می توان برای آن درخواست داد. می توانید شخصا و یا از طریق برقراری تماس با یک آژانس کارگزار آن را درخواست دهید و مدارک مورد نیاز را برایشان ارسال کنید. بسته به نوع ویزای مورد نظر درخواست دهید و طی چند روز ویزای شما آماده می شود. 

نکاتی درباره ویزای توریستی تایلند

باید به این نکته توجه داشته باشید که ویزای تایلند یک بار و دو بار ورود است و تا 3 ماه بعد از صدور اعتبار دارد. اما هنگامی که وارد خاک این کشور شدید و روی ویزای شما مهر ورود خورد، تنها می توانید یک ماه در تایلند بمانید. لازم به ذکر است زمانیکه برای ویزای تایلند درخواست می دهید، باید حتما در کشور محل اقامت دائم خود، حضور داشته باشید. 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تایلند

1 ) اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار 
2)  بلیط رفت و برگشت هواپیما برای کشور تایلند 
3)  تاییدیه رزرو هتل 
4) کپی تمام صفحات شناسنامه 
5) کپی کارت ملی 
6) گواهی تمکن مالی (حداقل 10 میلیون تومان) به زبان انگلیسی و مهر تاییدیه بانک صادر کننده گواهی 

هزینه ویزای توریستی تایلند

هزینه ویزای تایلند بسته به نوع ویزا (توریستی، تجاری، دانشجویی) متفاوت است، توسط سفارت این کشور تعیین شده و با توجه به قیمت دلار متغیر است. ویزای توریستی عادی طی 7 تا 10 روز کاری آماده می شود، اما اگر درخواست ویزای فوری بدهید 3 تا 4 روز کاری زمان می برد. به این مسئله این توجه داشته باشید که در زمان تعطیلات رسمی سفارت، جمعه ها و شنبه ها کاری برای ویزای شما انجام نمی دهند، چرا که سفارت تعطیل است و یا حداقل خدماتی ارائه نمی دهد.
 

انواع ویزای تایلند هزینه ویزا (یورو) مدت زمان صدور
 1 ماهه توریستی سینگل 40 4 روز کاری
وولتی 6 ماهه 180 4 روز کاری

 

توضیحات تکمیلی

سفارت تایلند در تهران 

میدان بهارستان، خیابان ابن سینا، روبه روی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک 4
ساعات کار و مراجعه:  16:30 – 8:30

می توانید برای اخذ ویزای تایلند در ایران، شخصا به سفارت مراجعه کنید یا با آن تماس بگیرید، و یا راحت تر اینکه از یک آژانس هواپیمایی اطلاعات مربوط به ویزا و مدارک مورد نیاز را بپرسید. مشاورین نادیا پرواز آماده هرگونه ارائه خدمات به شما در این زمینه هستند. 

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

5 شب و 6 روز
ایر عربیا
دبی

5،170،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی عمان
بالی

7.110.000 تومان

3 شب و 4 روز
ایر عربیا
دبی

4،590،000 تومان

4 شب و 5 روز
ایر عربیا
دبی

4،830،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
آگرا جیپور دهلی

5،260،000 تومان

4 شب و 5 روز
ایران ایر
باکو

3.295.000 تومان

5 شب و 6 روز
هواپیمایی ماهان
ایروان

159 دلار

5 شب و 6 روز
آیروفلوت
مسکو

2،850،000 تومان + 350 دلار

4 شب و 5 روز
ایر عربیا
دبی

3،499،000 تومان

7شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
کوالالامپور

8،940،000 تومان