ویزای ترکمنستان

درباره کشور ترکمنستان انواع ویزای ترکمنستان مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ترکمنستان قیمت ویزای ترکمنستان و مدت زمان صدور آن نکات مهم در رابطه با اخذ ویزای ترکمنستان

درباره کشور ترکمنستان

ترکمنستان یکی از کشور های آسیای میانه است که در حاشیه خلیج فارس قرار دارد. قسمت اعظمی از این کشور توسط صحرای قره قوم پوشیده شده، بنابراین می توان گفت که ترکمنستان سرزمینی خشک است که آب و هوای گرمسیری دارد. اما در نواحی کوه های کپه داغ که در نزدیکی مرز ایران قرار دارد آب و هوا کمی بهتر و مساعدتر می شود.

ترکمنستان به دلیل داشتن سایت های باستان شناسی مورد توجه گردشگران و باستان شناسان است. این سایت ها در اطراف جاده معروف ابریشم قرار دارند که مرو و نیسای کنونی را در بر می گیرد.

عشق آباد پایتخت ترکمنستان است و 5 استان دارد که شامل آخال، بلخان، داش آغوز، لباب و مرو می شود.

مردم ترکمنستان به زبان ترکمنی و روسی صحبت می کنند و پول رایجشان منات ترکمنستان است.

در حال حاضر هیچ گونه پرواز مستقیمی از ایران به مقصد ترکمنستان وجود ندارد. برای سفر به ترکمنستان هواپیمایی ترکیش با یک توقف در استانبول بهترین مسیر پروازی موجود به حساب می آید.

ایا برای ورود به ترکمنستان به ویزا نیاز داریم؟

شهروندان بسیاری از کشورها از جمله ایران برای ورود به خاک ترکمنستان نیاز دارند تا قبل از سفرشان ویزای این کشور را تهیه کنند. ورود به کشور ترکمنستان به دو صورت هوایی و زمینی ( فقط و فقط از مرز باجگیران) امکان پذیر است.  

انواع ویزای ترکمنستان

  • ویزای توریستی 
  • ویزای تجاری
  • ترانزیت

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ترکمنستان

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس 6*5 
  • بلیط رفت و برگشت 
  • رزرواسیون هتل توسط شرکت دعوت کننده

قیمت ویزای ترکمنستان و مدت زمان صدور آن

نوع ویزای ترکمنستان قیمت 
(دلار آمریکا)
مدت زمان صدور
ویزای توریستی (10 روز اقامت) 170 15 روز کاری
ویزای ترانزیت یک بار ورود 75 7 روز کاری
ویزای ترانزیت دو بار ورود 120 10 روز کاری

 

نکات مهم در رابطه با اخذ ویزای ترکمنستان

  1. فرآیند اخذ ویزای ترکمنستان کمی دشوار بوده و منوط به داشتن دعوتنامه است. گرفتن دعوتنامه برای مسافرین از طریق آژانس نادیا پرواز امکان پذیر است. 
  2. رزرو هتل برای صدور ویزا توسط شرکت دعوت کننده اجباری است.
  3. ویزای ترانزیت ترکمنستان نیازی به دعوت نامه ندارد و تنها یک بار صادر شده و غیر قابل تمدید است.
  4. ویزای ترکمنستان در حال حاضر فقط برای شهر عشق آباد صادر می شود. 
  5. پس از ورود به ترکمنستان نیاز است تا مسافر در اسرع وقت رجیستر شود، لذا داشتن دو قطعه عکس 6*5 برای انجام امور رجیستری الزامی است.
  6. اقامت غیر قانونی بیش از اعتبار پاسپورت منجر به جریمه سنگین و دیپورت شدن شخص می شود. بنابراین در صورت نیاز به اقامت بیشتر از اعتبار ویزا، تمدید ویزا الزامی است.
  7. متقاضیان ویزای ترانزیت باید توجه داشته باشند که برای صدور این نوع ویزا، کپی رنگی ویزای صادره از سوی کشور ازبکستان یا کشور قزاقستان ضروری است.
  8. لازم به ذکر است بدون ویزای صادره از از سوی کشور ازبکستان یا کشور قزاقستان، به درخواست ویزای شما ترتیب اثر داده نخواهد شد.

توضیحات تکمیلی

سفارت ترکمنستان در تهران

آدرس: خیابان لواسانی (فرمانیه)، خیابان وطن پور، خیابان براتی، پلاک 34

تلفن: 22206731-021

ساعات کاری: یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 13

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

3 یا 4 یا 7 شب
هواپیمایی قشم
تفلیس

3.030.000 تومان

6 شب و 7 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11،640،000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10،690،000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11،990،000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
بدروم

5،545،000 +(600،000 تومان افزایش نرخ)

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11،440،000 تومان

3 یا 4 شب
هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
باکو

3.695.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

9،895،000 تومان

6 شب و 7 روز
ایران ایر
آنتالیا

3،995،000 + (600،000 تومان افزایش نرخ)

3 یا 4 یا 7 شب
هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
باکو

3.395.000 تومان