ویزای دبی (امارات)

درباره دبی آیا برای ورود به دبی نیاز به ویزا داریم؟ انواع ویزای دبی ویزای توریستی دبی مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی دبی قیمت ویزای توریستی دبی

درباره دبی

دبی بزرگترین و مهم ترین شهر امارات متحد عربی است که در کرانه شرقی شبه جزیره عربستان و جنوب غربی خلیج فارس واقع شده است. دبی به مهمان نوازی و میراث فرهنگی غنی اش شهرت دارد. مردم امارات نیز در برخورد با گردشگران و مهمانانی که به شهرشان می آیند، بسیار بخشنده و خونگرم هستند. با خورشید تابانی که تمامی روزهای سال بر این سرزمین نور افشانی می کند، صحراهای سوزان ولی جذاب، سواحل زیبا، هتل های لوکس و مراکز خرید، جاذبه های گردشگری شگفت انگیز و تجارت پررونق، سالانه مسافران زیادی به قصد تفریح و یا تجارت از سرتاسر جهان به دبی سفر می کنند.

زبان رسمی دبی عربی است، اما از زبان انگلیسی هم به صورت گسترده در این شهر استفاده می شود. پول رایج دبی و در کل کشور امارات درهم است، با این حال برخی از اماکن با دریافت دلار مشکلی ندارند و می توانید با پرداخت دلار نیز خریدتان را انجام دهید.

در حال حاضر ایرلاین های مختلفی شامل ماهان، ایران ایر، قشم ایر، کاسپین، آسمان، تابان، امارات و فلای دبی هر روز به صورت مستقیم از تهران به مقصد دبی پرواز دارند. شما می توانید برای اطلاع از قیمت ها، ساعات پرواز و یا رزرو پرواز با همکاران ما در نادیا پرواز تماس حاصل فرمایید.

آیا برای ورود به دبی نیاز به ویزا داریم؟

افراد تابع بسیاری از کشورها من جمله ایرانیان برای ورود به خاک امارات نیاز دارند تا ویزای این کشور را قبل از سفرشان تهیه نمایند.

اخیرا با تلاش دولت امارات، گذرنامه امارات سنگاپور را پشت سر گذاشته و رده اول معتبرترین گذرنامه های جهان را به خود اختصاص داده است. این امر ممکن است در آینده شرایط دریافت ویزای امارات را برای متقاضیان دشوارتر کند.

انواع ویزای دبی

  • ویزای توریستی دبی
  • ویزای ترانزیت دبی
  • ویزای تحصیلی دبی
  • ویزای کار دبی
  • ویزای تجاری دبی

ویزای توریستی دبی

ویزای توریستی دبی (امارات) برای مسافرانی که به قصد تفریح و گردش به دبی سفر می کنند به چند صورت مختلف صادر می شود :

ویزای چهارده روزه دبی –عادی

ویزای چهارده روزه دبی- فوری

ویزای یک ماهه دبی- عادی

ویزای یک ماهه دبی- مولتی

ویزای سه ماهه دبی- عادی

ویزای سه ماهه دبی- مولتی

  • برای اخذ ویزای امارات نیازی به مراجعه و مصاحبه حضوری در سفارت نیست و می توانید از طریق آژانس های مسافرتی اقدام نمایید.
  • مدت زمان صدور ویزا 1 تا 7 روز کاری است.
  • در صورت ریجکت شدن و یا تاخیر در اخذ ویزا هیچ مبلغی به مسافر باز نمی گردد.
  • برای دریافت ویزای سه ماهه باید حتما توسط کارگزار اقدام کنید.
  • حتما قبل از تمام شدن اعتبار ویزایتان اقدام به برگشت نمایید در غیر این صورت به ازای هر روز اقامت غیر قانونی در امارات صدهزار درهم جریمه می شوید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی دبی

اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان ورورد

قیمت ویزای توریستی دبی

 

نوع ویزای توریستی

قیمت ویزا
(درهم)

ویزای چهارده روزه دبی –عادی

270

ویزای چهارده روزه دبی- فوری

300

ویزای یک ماهه دبی- عادی

295

ویزای یک ماهه دبی- مولتی

760

ویزای سه ماهه دبی- عادی

765

ویزای سه ماهه دبی- مولتی

1770

توضیحات تکمیلی

سفارت امارات

آدرس: شهرک غرب- ایران زمین شمالی- پایین تر از بیمارستان بهمن- پلاک 2

تلفن: 42792000

ایمیل: tehran@mofa.gov.ae

ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه 8:30 الی 14:30

برای اخذ ویزای توریستی دبی، رزرو پرواز و هتل با نازلترین قیمت با ما تماس بگیرید: 41579

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

6 شب و 7 روز
هواپیمایی سان اکسپرس
مارماریس

7،060،000 تومان

آیروفلوت
مسکو

از 2،550،000 تومان + 300 دلار

7شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
کوالالامپور

8،940،000 تومان

5 شب و 6 روز
هواپیمایی ماهان
مسکو

2،800،000 تومان+ 360 دلار

5 شب و 6 روز
3 شب و 4 روز
هواپیمایی ماهان
استانبول

1،890،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
آگرا جیپور دهلی

5،260،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
بانکوک

7.500.000 تومان + 112 دلار

5 شب و 6 روز
ایر عربیا
دبی

5،170،000 تومان

3 شب و 4 روز
هواپیمایی امارات
ابوظبی

2850 درهم + 3،230،000 تومان