ویزای روسیه

اخذ انواع ویزای روسیه ویزای توریستی روسیه ویزای خصوصی روسیه ویزای تجاری روسیه ویزای کار روسیه ویزای ترانزیت روسیه ویزای تحصیلی روسیه شرایط و نکات مهم رجیستر شدن مسافران روسیه نکاتی ضروری در رابطه با اخذ ویزا

اخذ انواع ویزای روسیه

کشور روسیه با اینکه در جمع 6 کشور برتر گردشگری دنیا قرار گرفته اما با توجه به وسعت این کشور که از اروپا تا شرق آسیا را می پوشاند، از جهات بسیاری فضا و فرهنگ کاملا متفاوتی را پیش روی گردشگران جهان قرار داده که تنها در انحصار خود این کشور است. از سوی دیگر این کشور با توجه به مراودات سیاسی و تجاری با ایران، از جمله کشورهایی است که متقاضیان بسیاری برای دریافت ویزای توریستی یا ویزای تجاری دارد. نادیا پرواز با تجربه 10 ساله در اخذ ویزای روسیه با اتکا بر دفتر خود در شهرهای مسکو و سنت پنترزبورگ (و به زودی در سوچی) به عنوان تنها کارگزار مستقیم در اخذ انواع ویزای این کشور به متقاضیان خدمات مسافرتی می دهد.

مانند تمام کشورهای دنیا برای اخذ ویزای روسیه هم باید در ابتدا مشخص کنید که قصد شما برای سفر به این کشور چه بوده و مسیر سفرتان را چیست و متناسب با آن ویزای مربوطه را دریافت نمایید. 

  • ویزای توریستی 
  • ویزای خصوصی (خانواده یا دوستان نزدیک)
  • ویزای تجاری
  • ویزای کار
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای تحصیلی

توضیحات

با توجه به هزینه های زمانی و نقدی تهیه مدارک، مراجعه به سایت، دریافت دعوتنامه معتبر و حضور در سفارتخانه، سپردن کل فرایند اخذ ویزا به نادیا پرواز در نهایت به نفع مسافر خواهد بود.

 

ویزای توریستی روسیه

ویزای توریستی روسیه یک بار ورود است و حداکثر یک ماه اعتبار دارد.

 
ویزای توریستی روسیه نوع هزینه زمان تحویل
عادی 90 دلار 5 روز کاری
فوری 170 دلار 2 روز کاری


مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای توریستی روسیه

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. قطعه عکس 3 در4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین
  3. اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده
  4. رزرو هتل تایید شده در شهر مقصد
  5.  تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل
  6.  بیمه نامه مسافرتی معتبر

توضیحات

  • برای صدور ویزا لازم است تا زمان ورود و خروجتان از روسیه به طور دقیق مشخص باشد، چون ویزا توریستی بر اساس بلیت صادر می شود. به عنوان مثال اگر بلیت رفت و برگشتتان برای دو هفته باشد، ویزایتان هم برای دو هفته صادر می شود.

 

 

ویزای خصوصی روسیه

اگر دعوتنامه ای از دوستان و بستگان روسی خود و یا افراد مقیم روسیه داشته باشید، باید درخواست ویزای خصوصی کنید 

مدت اعتبار ویزای خصوصی 3 ماه بوده که به صورت های یکبار ورود و دو بار ورود صادر می شود.

ویزای خصوصی روسیه

نوع  هزینه زمان تحویل
یک بار ورود عادی 90 دلار 5 روز کاری
یک بار ورود فوری 160 دلار 2 روز کاری
دو بار ورود عادی 135 دلار 5 روز کاری
دو بار ورود فوری 265 دلار 2 روز کاری


مدارک لازم برای درخواست ویزای خصوصی روسیه

  1. اصل دعوت نامه
  2.  پاسپورت با 7 ماه اعتبار
  3. تکمیل فرم درخواست ویزا
  4. یک قطعه عکس ۳ در ۴

توضیحات

  1. دقت کنید که کپی به هیچ عنوان قابل قبول نیست و اطلاعات کامل فرد متقاضی، تاریخ تولد، شماره پاسپورت، مدت اقامت در روسیه و شهرهایی که قرار است متقاضی از آن ها سفر کند، الزامی است. در صورت نداشتن دعوتنامه، تنها با ارائه مدارک قانونی بر ضرورت درمان اورژانسی پزشکی، بیماری سخت و یا مرگ یکی از افراد خانواده متقاضی، می توان ویزای خصوصی روسیه را درخواست کرد.
  2. فراموش نکنید که دعوتنامه شما سندی رسمی بوده که باید از سوی دوستان و آشنایان مسافر، از دفتر محلی ویزا در وازرت امور داخلی روسیه صادر شود
  3. برای آن دسته از مسافرانی که به دلایلی از قبیل ضرورت درمان های پزشکی، بیماری های سخت و یا فوت یکی از افراد خانواده باید به روسیه سفر کنند نیز این ویزا صادر می شود.

ویزای تجاری روسیه

قاعدتا افرادی که با اهداف تجاری وارد کشور روسیه می شوند، می بایست ویزای تجاری داشته باشند.

ویزای تجاری روسیه

نوع ویزا هزینه زمان تحویل
یک ماهه یک بار ورود عادی 180 دلار 10 روز کاری
یک ماهه یک بار ورود فوری 250 دلار 4 روز کاری
سه ماهه یک بار ورود عادی 190 دلار 10 روز کاری
سه ماهه یک بار ورود فوری 260 دلار 4 روز کاری
سه ماهه دو بار ورود عادی 250 دلار 10 روز کاری
سه ماهه دو بار ورود فوری  390 دلار 4 روز کاری
یک ساله چند بار ورود (مولتی) عادی 420 دلار 10 روز کاری
یک ساله چند بار ورود (مولتی) فوری 680 دلار 4 روز کاری
یک ساله چند بار ورود (مولتی) عادی 380 دلار 21 روز کاری
یک ساله چند بار ورود (مولتی) فوری 680 دلار 14 روز کاری
سه ساله چندبار ورود (مولتی) عادی 1200 دلار 10 روز کاری
سه ساله چندبار ورود (مولتی) عادی 1450 دلار 4 روز کاری
پنج ساله چندبار ورود (مولتی) عادی 1750 دلار 10 روز کاری
پنج ساله چندبار ورود (مولتی) عادی 2000 دلار 4 روز کاری


مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری روسیه

  1.  کپی روزنامه رسمی شرکت (برای صاحبین مشاغل) یا گواهی اشتغال به کار 
  2.  نتیجه آزمایش HIV (تنها برای ویزای تجاری چند بار ورود لازم است)
  3. اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار
  4.  تکمیل فرم درخواست ویزا
  5.  یک قطعه عکس ۳ در ۴
  6.  معرفی نامه شرکت بازرگانی 
  7.  کپی ویزای تجاری یک ساله گذشته
  8.  بیمه مسافرتی برای طول مدت ویزا

توضیحات

  1. توجه داشته باشید در صورت اخذ ویزای چند بار ورود یکساله به ازای هر 180 روز مجموعا 90 روز مجاز به اقامت در خاک روسیه هستید.
  2. برای اخذ ویزای سه ساله چندبار ورود روسیه لازم است تا شرایط بند 4 و 2 ویزای تجاری یک ساله داشته باشید.
  3. برای اخذ ویزای پنج ساله چندبار ورود روسیه لازم است تا شرایط بند 4و 3 ویزای تجاری یک ساله داشته باشید.

ویزای کار روسیه

ویزای کاری در روسیه تنها برای متقاضانی است که یک شرکت معتبر روسی آنها را استخدام کرده، مالیات آنها را رد کرده و مجور کار برای آنها دریافت کرده است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه

  1. دعوتنامه از اداره مهاجرت روسیه به ثبت درخواست شرکت معتبر روسی (به عنوان کارمند خارجی)

  2.  اصل پاسپورت با اعتبار مدت ویزا به علاوه 6 ماه

  3.  تکمیل فرم درخواست ویزا

  4. یک قطعه عکس ۳ در ۴

  5. بیمه مسافرتی برای طول مدت ویزا

ویزای ترانزیت روسیه

مسافرانی که در مسیر سفر خود قصد عبور از کشور روسیه  و توقف بیش از 24 ساعت را دارند می بایست ویزای ترانزیت درخواست کنند. این ویزا به صورت های یکبار ورود یا دوبار ورود صادر می شود.

نکته 1: درصورتی که مسافر قصد توقف کمتر از 24 ساعت خارج سالن ترانزیت فرودگاه را داشته باشد الزاما باید ویزای ترانزیت روسیه را درخواست کند.

نکته 2: مسافرین مقصد کشور بلاروس در هر صورتی نیاز به ویزای ترانزیت روسیه دارند.  

مدارک لازم برای اخذ ویزای ترانزیت روسیه

  1. کپی ویزای مقصد نهایی
  2.  اصل پاسپورت
  3.  بلیط رفت و برگشت
  4. واچر هتل در صورت اقامت در روسیه 
  5.  تکمیل فرم درخواست ویزا
  6.  یک قطعه عکس ۳ در ۴
  7.  بیمه مسافرتی برای طول مدت ویزا

توضیحات

  1. باید توجه داشته باشید که ویزای ترانزیت، حداکثر اعتباری ۱۰ روزه دارد. 
  2. برای متقاضیانی که می خواهند از مسیر هوایی و هواپیماها برای رفت و برگشت استفاده کنند، حداکثر اعتبار ویزای ترانزیت ۳ روزه خواهد بود.

ویزای تحصیلی روسیه

دوستانی که قصد ادامه تحصیل در روسیه را دارند و از دانشگاه ها و کالج های این کشور پذیرش گرفته اند باید برای تردد در روسیه از ویزای تحصیلی استفاده کنند. برای گرفتن ویزای تحصیلی در نظر داشته باشید که دعوت نامه صادر شده از دانشگاه برای بازه 3 ماهه و یکبار ورود بوده و بعد از مراجعه به  دانشگاه و اتمام اعتبار ویزا دانشگاه موظف است ویزای دانشجویان را تمدید نموده و ویزای یکساله چند بار ورود (مولتی) برای دانشجویان خارجی خود صادر نماید. 

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی روسیه

  1. اصل پاسپورت

  2. اصل دعوتنامه 

  3. تکمیل فرم درخواست ویزا

  4.  یک قطعه عکس ۳ در ۴

  5. بیمه مسافرتی برای طول مدت ویزا

قیمت و زمان تحویل ویزای تحصیلی روسیه

ویزای تحصیلی روسیه نوع ویزا قیمت زمان تحویل
عادی 90 دلار 5 روز کاری
فوری 170 دلار 2 روز کاری

 

شرایط و نکات مهم

  1. - واچرهای هتل صادره از طرف گارگزار رسمی روسیه مورد تایید است و رزروهایی که به صورت آنلاین از سایت هایی مانند سایت booking.com انجام شود تنها زمانی که قابلیت  free cancelationنداشته باشد، مورد تایید می باشد.

  2.  مقصد پرواز مسافران ایرانی باید شهرهای متعارف مانند مسکو، سن پترزبورگ وسوچی باشد و در صورتی که قصد سفر به شهرهای دیگر دارید برای جلوگیری از دیپورت شدن خواهشمند است با کارشناسان ما مشورت کنید (41579-021)

  3.  به هنگام ورود به خاک روسیه و در هنگام کنترل ویزا، باید بلیت برگشت با تاریخ مشخص و واچر هتل مطابق با بلیط پرواز خود را ارائه کنید

  4. همراه نداشتن پول کافی ممکن است باعث شود که اجازه ورود شما را باطل کند.

  5. به طور کلی، فرودگاه شرمیتوا (Sheremetovo) سخت گیری کمتری نسبت به دیگر فرودگاه های مسکو و سنت پترزبورگ دارد اگر سفر اولتان به روسیه است تورها یا پروازهایی انتخاب کنید که ورود شما از این فرودگاه باشد

  6. تمام کسانی که وارد خاک روسیه می شوند بعد از این که مهر ورود را داخل پاسپورت شان می‌زنند، کارت مهاجرت یا «میگراتسیون‌نایا کارتا» (Миграционная карта) را هم دریافت می کنند. این کارت تا پایان سفر حتما باید همراه مسافر باشد تا در زمان خروج از این کشور، تحویل باجه کنترل پاسپورت شود. برای اینکه خیالتان راحت باشد از این برگه عکس بگیرید چون گم کردن این برگه می‌تواند برایتان دردسر ساز شود. 

رجیستر شدن مسافران روسیه

نکته بسیار مهم دیگری که باید حتما پیگیر آن باشید ثبت کردن محل اقامت تان است. عمل رجیستریشن یا «رگیستراتسیا» (Регистрация) به ثبت محل اقامت مسافر در اداره مهاجرت روسیه گفته می‌شود. با هر نوع ویزایی که وارد روسیه می شوید این فرایند باید انجام شود. در نظر داشته باشید که در صورت اقامت در هتل، هتل آپارتمان،و هاستل رجیستری شما به عهده متولی اقامتگاه شما است اما اگر با ویزای تجاری یا به واسطه دوستان تان وارد خاک روسیه می شود، حتما ظرف مدت 24 ساعت از زمان ورود باید محل اقامت خود را به اداره مهاجرت اعلام کنید و هزینه آن را پرداخت کنید، با اینکه عموما این کارت را از شما نمی خواهند اما در صورت ثبت نکردن خود هنگام خروج و تردد در شهر ممکن است با مشکل روبرو شوید. 

با اینکه قانونا موظف شده اند اما بعضی از هتل های کوچک و ارزان، یا رجیستر نمی‌کنند یا جداگانه پول می گیرند. در هر صورت پیگیر باشید و برگه رجیستر را از هتل بگیرید. 

اگر برای بلند مدت آپارتمان اجاره می ‌کنید، مالک باید شما را رجیستر کند.

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در روسیه دارند و با ویزای تحصیلی وارد روسیه می شوند، دانشگاه باید آنها را رجیستر کند. در شرایطی که از خوابگاه استفاده نکنند و جداگانه آپارتمان اجاره کنند مالک آپارتمان باید آنها رجیستر کند و به دانشگاه باید اعلام شود. 

کجا خود را باید رجیستر کنیم؟

اگر قصد دارید که خودتان رجیستری را انجام دهید باید با شخص روس میزبان تان به اداره پست مراجعه یا به مراکز خدمات الکترونیک پلیس روسیه به نام Мои Документы یا МФЦ مراجعه کنید. به یاد داشته باشید در صورتی که در روسیه امور اداری مانند کار محضری، بانکی، ثبت شرکت و...، دارید، همراه داشتن برگه رجیستر الزامی است.

 

نکاتی ضروری در رابطه با اخذ ویزا

عکس پرسنلی برای ویزا

عکس پرسنلی که برای اخذ ویزا باید رنگی، در سایز 3 در 4، با زمینه سفید، تمام رخ باشد و در یک سال اخیر گرفته شده باشد.

نمونه ای از ویزای روسیه

نمونه ای از دعوتنامه روسیه

نمونه ای از دعوتنامه الکترونیک روسیه

 

توضیحات تکمیلی

نادیا پرواز به عنوان کارگزار روسیه قادر است تا انواع ویزای روسیه را در اسرع وقت و با نازلترین قیمت ممکن برای شما اخذ نماید. 
در صورت وجود هر گونه ابهام در مورد شرایط اخذ ویزای روسیه حتما با کارشناسان ما در 
نادیا پرواز  با شماره ی تلفن 41579 تماس بگیرید و به رایگان اطلاعات خود را تکمیل کنید.


سفارت روسیه

سفارت خانه روسیه در تهران در خیابان نوفل لوشاتو، شماره  ۳۷ واقع است. ضمنا وبسایت ​https://iran.mid.ru/en/web/iran_en این سفارتخانه است. به خاطر داشته باشید که ساعات کار سفارتخانه از ۱۰ صبح تا ساعت 1 بعد از ظهر است اما سفارت روزهای چهارشنبه، جمعه و شنبه تعطیل است و پذیرش ویزا صرفا تا ساعت ۱۲:۳۰ انجام می شود.

 جالب است بدانید که روسیه یک کنسولگری در شهر اصفهان، خیابان چهار باغ پایین، خیابان مسجد سفره چی، خیابان تلفن خانه، پلاک ۱۱ دارد و ساعات کارش ۰۸:۰۰ تا ۱۳:۰۰ و ۱۴:۰۰ تا ۱۷:۰۰  به جز روزهای جمعه و شنبه است.

همچنین کنسولگری دیگر روسیه در رشت دارد که در  آدرس: رشت، پاسداران، پلاک ۸۲ واقع شده  و ساعات کارش ۰۸:۰۰ تا ۱۳:۰۰ و ۱۵:۰۰ تا ۱۸:۰۰ به جز روزهای جمعه و شنبه است.

 

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

3 یا 4 یا 7 شب
هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
باکو

3.395.000 تومان

6 شب و 7 روز
هواپیمایی ماهان
مارماریس

5،795،000+ (600،000 تومان)

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11،440،000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10،690،000 تومان

6 شب و 7 روز
ایران ایر
آنتالیا

3،995،000 + (600،000 تومان افزایش نرخ)

6 شب و 7 روز
هواپیمایی ماهان
آنتالیا

3.995.000 + 200.000 افزایش نرخ

6 شب و 7 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11،640،000 تومان

3 یا 4 یا 7 شب
هواپیمایی قشم
تفلیس

3.030.000 تومان

3 یا 4 شب
هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
باکو

3.695.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11،990،000 تومان