ویزای مکزیک

درباره مکزیک انواع ویزای مکزیک ویزای توریستی مکزیک ویزا ترانزیت مکزیک ویزای تحصیلی مکزیک ویزای کار مکزیک و ویزای تجاری مکزیک هزینه و مدت زمان صدور ویزای مکزیک قیمت و مدت زمان صدور ویزای توریستی مکزیک

درباره مکزیک

مکزیک که به طور رسمی ایالات متحده مکزیک نامیده می شود، در آمریکای شمالی واقع شده و پایتخت آن مکزیکوسیتی است. این کشور از شمال با آمریکا، از جنوب و غرب با اقیانوس آرام، از جنوب شرقی با گواتمالا و بلیز و دریای کارائیب و از شرق با خلیج مکزیک هم مرز است.

مکزیک کشوری است که بیشتر نواحی آن کوهستانی و مرتفع است و تنها در قسمت شبه جزیره یوکاتان مسطح می باشد. تفاوت های جغرافیایی در این کشور موجب ایجاد آب هوای متفاوت در شمال و جنوب این کشور شده بنابراین مکزیک هم از آب و هوای معتدل کوهستانی و هم از آب و هوای گرم و مرطوب در نواحی ساحلی برخوردار است.

مکزیک با جمعیتی بالغ بر 123 میلیون نفر، یازدهمین کشور پرجمعیت جهان است و 68 زبان رسمی ثبت شده دارد! اما زبان اداری و کاربردی در مکزیک زبان اسپانیایی است و این امر سبب شده مکزیک بزرگترین کشور اسپانیایی زبان در دنیا باشد به گونه ای که یک سوم اسپانیا زبانان جهان را در خود جای داده است.

عمده مردم مکزیک مسیحی کاتولیک بوده و انجام مراسم فرهنگی مذهبی در میانشان اهمیت بسیار دارد. در کل مردم مکزیک بسیار خونگرم هستند و برای خانواده و روابط خانوادگی احترام بسیار زیادی قائل می شوند.

مهمان نوازی مردم، مراسم و فستیوال های شاد و پر هیجان، اماکن تاریخی و جاذبه های گردشگری مکزیک سبب شده تا هر ساله خیل عظیمی از گردشگران به این کشور سفر کنند. مردم بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برای ورود به مکزیک، بسته به نوع سفرشان به ویزای این کشور نیاز دارند. برای اینکه بدانید چگونه ویزای مکزیک بگیرید ادامه مطلب را از دست ندهید.

انواع ویزای مکزیک

  • ویزای توریستی مکزیک
  • ویزای ترانزیت مکزیک
  • ویزای تحصیلی مکزیک
  • ویزای کار و تجاری مکزیک

ویزای توریستی مکزیک

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی مکزیک

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه

  • اصل پاسپورت باطل شده (در صورت وجود)

  • عکس 3 در 4 زمینه سفید، تمام رخ، جدید و بدون ویرایش

  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه

  • تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود

  • تمکن مالی تاییدیه و مهر بانک (میزان تمکن مالی توسط سفارت تعیین می شود)

  • رزرواسیون هتل در مکزیک

  • رزرو بلیط رفت و برگشت به مکزیک

نکات مهم

  • در صورت تاهل شخص متقاضی می بایست تمامی مدارک همسر و فرزندان خود را نیز به سفارت ارائه دهد.

  • حضور شخص متقاضی برای مصاحبه الزامی است.

  • ویزای مکزیک حدودا 20 روز کاری طول می کشد تا پس از بررسی های انجام گرفته تایید و صادر گردد.

ویزا ترانزیت مکزیک

ویزای ترانزیت نوعی ویزای غیر مهاجرتی است که برای مدت زمان کوتاهی برای صادر می شود و این امکان را برای متقاضی فراهم می کند تا در فرودگاه ها و شهر های کشوری واسطه، آن هم برای تعویض هواپیما و ... توقف کوتاهی داشته باشند و سپس به مقصد اصلی خود بروند.
متقاضی ویزای ترانزیت برای دریافت این نوع ویزا ملزم است تا بلیت سفر بعدی (به مقصد مورد نظر) و ویزای کشور مقصد (در صورت نیاز) را داشته باشد.

 

ویزای تحصیلی مکزیک

ویزای تحصیلی برای متقاضیانی صادر می شود که قصد تحصیل در دانشگاه ها و یا مراکز آموشی معتبر کشور مکزیک را دارند.

مدارک مورد نیاز ویزای مکزیک تحصیلی

  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور مکزیک
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک تحصیلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدراک تایید سلامت جسمی، روحی و روانی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه

نکات مهم

  • اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزشی معتبر مکزیک و داشتن شرایط مالی مناسب برای زندگی در مکزیک از شرایط اصلی دریافت ویزای تحصیلی مکزیک است.
  • برای دریافت بورسیه و کمک هزینه تحصیلی در کشور مکزیک لازم است تا نمره نهایی آخرین مقطع تحصیلی متقاضی حداقل 8 از 10 باشد تا مدارک وی برای اخذ بورسیه مورد بررسی قرار بگیرد.
  • برای دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاه های مکزیک هم امکان اقامت در خوابگاه های دانشجویی و هم امکان اجاره آپارتمان در بیرون از محوطه دانشگاه(در صورت داشتن شرایط مالی مناسب) وجود دارد.

ویزای کار مکزیک و ویزای تجاری مکزیک

ویزای تجاری برای افرادی صادر می شود که دارای تجارت خاص و سرمایه ی کار هستند و قادر خواهند بود در کشور مکزیک کسب و کار جدیدی را راه اندازی کنند.

ویزای کار هم مخصوص افرادی است که در یک زمینه کاری خاص، تجربه و مهارت دارند و به قصد فعالیت در مکزیک به آن کشور مهاجرت می کنند.

متقاضی ویزای کار ملزم است از یک شرکت، موسسه و یا کارفرما در مکزیک دعوتنامه دریافت کند و برای اخذ ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

مدارک مورد نیاز ویزای کار و تجاری مکزیک

  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس رنگی 3 در 4 زمینه سفید، تمام رخ، جدید و بدون ویرایش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی از کارفرما و موسسه ای که فرد متقاضی قصد انجام کار در آن را دارد
  • گواهی عدم سوء پیشینه از کشور مبدا
  • اصل شناسنامه و کارت ملی
  • سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده (در صورت تاهل)
  • بیمه مسافرتی

نکته مهم

  • اگر پس از اتمام اعتبار ویزا، شرکت و یا کارفرما تمایل به ادامه همکاری با متقاضی را داشته باشد، فرد مورد نظر می تواند نسبت به تمدید ویزای خود اقدام نماید.

هزینه و مدت زمان صدور ویزای مکزیک

حداقل زمان مورد نیاز برای صدور ویزای مکزیک 25 روز کاری است

 

قیمت و مدت زمان صدور ویزای توریستی مکزیک

ویزای توریستی مکزیک نوع ویزا قیمت مدت زمان صدور
عادی 105 دلار 20 روز کاری

 

توضیحات تکمیلی

اگر دارندگان پاسپورت ایرانی، ویزای معتبر یکی از کشورهای کانادا،ژاپن، انگلستان، آمریکا و ویزای شنگن داشته باشند، قادر خواهند بود بدون نیاز به ویزا به مکزیک سفر کنند.
سفارت مکزیک در تهران

آدرس: تهران - منطقه ٣ - بزرگراه آفریقا - خ. گلفام - پلاک 12
تلفن: 22057586 , 22057590, 22057588, 22012921 
فکس: 22057589

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10.990.000 تومان

3 شب و 4 شب
سلام ایر
مسقط

3.995.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.590.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10.590.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

16.900.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10.990.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.990.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.490.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.990.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11.290.000 تومان