ویزای هند

درباره کشور هند انواع ویزای هند ویزای توریستی هند قیمت ویزای توریستی هند ویزای تجاری هند ویزای تحصیلی هند

درباره کشور هند

کشور پهناور هندوستان دارای گستره جغرافیایی وسیعی است که همانند یک شبه قاره از آن یاد می شود. وضعیت اقتصادی و فرهنگی این کشور و همچنین مراودات تجاری اش با کشور ایران سبب شده تا افراد بسیاری برای تحصیل، مسافرت و مهاجرت با اخذ ویزای این کشور، به آن سفر کنند. با توجه به هدف از سفر،  متقاضیان باید یکی از انواع ویزای تحصیلی، تجاری، توریستی، کاری، کنفرانس و غیره را درخواست دهند. در ادامه با نادیا پرواز همراه باشید تا از شرایط، قیمت و مدارک مرتبط با اخذ ویزای هند آشنا شوید. 

انواع ویزای هند

  •  ویزای توریستی هند
  •  ویزای تجاری هند
  •  ویزای کنفرانس هند
  •  ویزای دانشجویی هند
  •  ویزای ترانزیت هند
  •  ویزای دبل هند
  •  ویزای بازگشت هند 
  •  ویزای تحقیقاتی هند
  •  ایکس ویزا هند یا ویزای همراه هند


*ویزای هند به دو صورت لیبلی و الکترونیک صادر می شود. که از نظر اعتبار هیچ تفاوتی با هم ندارند.
 

ویزای توریستی هند

امروزه شاهد افزایش روز به روز تعداد مسافرانی هستیم که برای بازدید از جاذبه های گردشگری هندوستان به این کشور سفر می کنند. شما هم اگر قصد دارید جاذبه های هند از جمله قلعه سرخ، مسجد جامع دهلی، دروازه هند، تاج‌ محل، فاتح پورسیکری، سیکاندرا، موزه آلبرت هال، قصر مهاراجه، معبد هندو و ...  را از نزدیک تماشا کنید  و سفری تفریحی به این کشور داشته باشید، باید درخواست ویزای توریستی هند بدهید.

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می گیرد که قصد تفریح و گشت و گذار در این کشور برای مدت زمان مشخصی را دارند. بدیهی است که این ویزا به تاجران و دانشجویان با اهداف تحصیلی و تجاری داده نمی شود. توجه داشته باشید که ویزای توریستی هند قابل تمدید نیست.  

اعتبار ویزای هند 3 ماه و یک بار ورود است که به شما اجازه 29 روز اقامت در هند را می دهد بدیهی است که شما می بایست تا قبل از اتمام مدت ویزا از کشور هند خارج شوید. 

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هند

  • گذرنامه با اعتبار بیش از 6 ماه 
  • دو قطعه عکس ۵ در ۵ با زمینه سفید 
  • پر کردن فرم اطلاعات شخصی ویزای هند
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • واچر هتل 
  • اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از تمام صفحات
  • اگر مسافر قبلا به هند مسافرت داشته ارائه ویزای قبلی الزامی می باشد
  • در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ درخواست‌ کننده‌ ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌ کننده موجود باشد.
  • مشخصات شغلی و سکونت
  •  آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق
  • مدت زمان اخذ ویزا ۱ هفته تا ۱۰ روز می باشد
  • کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی داشته باشد

ویزای فوری توریستی هند

 ویزای توریستی هند 5 ماه اعتبار دارد، 2 بار ورود است، و مدت اقامت شخص متقاضی 60 روز می باشد. قیمت ویزای فوری توریستی الکترونیکی آن  95 دلار می باشد که طی 72 ساعت تحویل داده می شود. 

ویزای لیبلی هند 

ویزای لیبلی هند نیز طی 7 روز کاری سفارت تحویل داده می شود و به مدت 3 ماه اعتبار دارد . شخص دارای ویزای هند به مدت 30 روز می تواند در این کشور اقامت داشته باشد.

 

قیمت ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند نوع ویزا قیمت زمان تحویل
لیبلی عادی سینگل 100 دلار+ 150 هزار تومان 7 روز کاری
الکترونیک دو ماهه دبل 95 دلار 3 روز کاری

 

ویزای تجاری هند

تجار و صاحبان مشاغل برای ورود به خاک هندوستان می بایست اقدام به دریافت ویزای تجاری هند نمایند که در انواع 3 ماه دبل، 6 ماه مولتی پل و 1 سال مولتی عرضه می شود. 

مدارک موردنیاز ویزای تجاری هند

  • گذرنامه با اعتبار بیش از 6 ماه
  • 6 قطعه عکس
  • فرم های پر شده ویزای تجاری
  • دعوت نامه از شرکت هندی
  • معرفی نامه از شرکت یا سازمان ایرانی
  • اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده
  • معرفی نامه از شرکت ایرانی 
  • هزینه ویزای تجاری هند
  • مراجعه حضوری در مرکز انگشت گذاری
  • در صورت وجود ارائه ویزای قبلی و پاسپورت قدیمی 
  • پرینت حساب بانکی 

ویزای تحصیلی هند

ویزای تحصیلی هند یک سال اعتبار دارد و قابل تمدید است. برای گرفتن این ویزا شخص متقاضی می بایست در سفارت هند مصاحبه بدهد هم چنین از قبل وقت مصاحبه گرفته باشد. 

روز مصاحبه تمامی مدارک خود را به همراه داشته باشید و می بایست به سوالاتی از قبیل چرا در این کشور تحصیل می کنید؟ چه رشته و کدام دانشگاه را انتخاب کرده اید؟ و ... پاسخ دهید. سفارت هند پس از بررسی مدارک شما و دریافت هزینه ویزا طی 4 تا 5 روز کاری  در صورت نبود مشکل، ویزای تحصیلی شما را صادر می کند.  

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی

سالیانه دانشجویان بسیاری جهت تحصیل در هند به این کشور رفته و در رشته های مختلف آن تحصیل می کنند. سفارت این کشور در کشورهای مختلف نیز شرایطی منطقی را جهت اخذ ویزای دانشجویی آن در نظر گرفته تا دانشجویان بتوانند با تهیه مدارک تحصیلی خود و انتخاب رشته و دانشگاه مورد نظر در این کشور، ویزای دانشجویی گرفته و در هندوستان اقامت داشته باشند. 

  • پاسپورت با اعتبار بیش از6 ماه
  • اصل و کپی پذیرش از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
  • اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان
  • ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
  •  فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی 
  •  شش قطعه عکس

*متقاضیانی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه گواهی صورت حساب بانکی در هند ندارند اما می بایست در سفارت ایران تعهدی مبنی بر افتتاح حساب در هند نیز بدهند.

توضیحات تکمیلی

هندوستان کشوری است با فرهنگی غنی و جذاب. ویژگی های اقتصادی و فرهنگی آن باعث شده که بسیاری از گردشگران برای دیدن زیبایی هایش به این کشور رفته و خود با مردم و فرهنگ آن آشنا شوند. با افزایش تقاضا به هندوستان، سوالات متداولی در خصوص نحوه دریافت ویزای این کشور در میان گردشگران وجود دارد. می توانید برای یافتن پاسخ مناسب به سوالات خود از مشاورین نادیاپرواز کمک بگیرید. 

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
آگرا جیپور دهلی

5،260،000 تومان

6 شب و 7 روز
پگاسوس
آنتالیا

5،270،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
بانکوک

7.500.000 تومان + 112 دلار

6 شب و 7 روز
اطلس گلوبال
ارجان

7،990،000 تومان

5 شب و 6 روز
هواپیمایی ماهان
ایروان

159 دلار

5 شب و 6 روز
هواپیمایی ماهان
آنتالیا

3،995،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
آنتالیا

4،595،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ترکیش
رم فلورانس ونیز پیزا

4.990.000 تومان + 2290 یورو

3 شب و 4 روز
هواپیمایی آزال
باکو

4.195.000 تومان

7شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
کوالالامپور

8،940،000 تومان

1 شب اقامت در خانه های بومگردی مهرجان
28 تا 13 فروردین هرشب
روستای مهرجان

235،000 تومان

2 شب
13 به 16 فروردین
خوزستان

360،000 تومان

1 شب اقامت در خانه بوم گردی طرق
10 به 12 فروردین
اصفهان

265،000 تومان

1 شب اقامت در کمپ احمد
8 به 9 فروردین - 14 به 15 فروردین
آران بیدگل

220،000 تومان

2 شب اقامت (یک شب طبس، یک شب خور)
3 به 6 فروردین
طبس

460،000 تومان

2 شب اقامت در هتل 3 ستاره عجم
6 به 9 فروردین
استان گلستان

480،000 تومان

2 شب اقامت در هتل 3 ستاره وکیل
9 به 12 فروردین
شیراز

580،000 تومان

1 شب و دو روز اقامت در سوئیت های رو به جنگل
5 به 7 فروردین
استان گیلان

260،000 تومان