ویزای چین

درباره کشور چین ایا برای سفر به چین به ویزا نیاز داریم؟ انواع ویزای چین مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین قیمت و مدت زمان صدور ویزای چین نکات مهم در رابطه با اخذ ویزای چین

درباره کشور چین

چین، با نام رسمی جمهوری خلق چین، واقع در شرق آسیا  با 1.4 میلیارد نفر، پرجمعیت ترین کشور جهان است و بعد از روسیه، کانادا و آمریکا، چهارمین کشور بزرگ جهان به شمار می آید. وسعت این کشور سبب شده تا اقلیم و پوشش های گیاهی مختلفی را در بربگیرد و زیستگاه گونه های مختلفی از جانوران باشد.

پکن، پایتخت جمهوری خلق چین است و همچنین مرکز فرهنگی، اقتصادی و ارتباطی این کشور به حساب می آید. از دیگر شهرهای مهم چین می توان به شانگهای، هنگ کنگ و گوانجو اشاره کرد.

در کنار زیبایی ها و جاذبه های طبیعی چین، این سرزمین اسرارآمیز، با تاریخ کهن و فرهنگ غنی همواره برای گردشگران جذابیت خاصی داشته است. بعلاوه چین یکی از بازارهای بزرگ جهانی به شمار می آید، لذا بازرگانان و تجار بسیاری از سراسر جهان به این کشور سفر می کنند.

ایا برای سفر به چین به ویزا نیاز داریم؟

شهروندان بسیاری از کشور ها من جمله ایران برای ورود به خاک چین ملزم هستند تا قبل از سفر خود ویزای این کشور را تهیه کنند. برای اخذ ویزای چین نیازی به رجوع متقاضی به سفارت وجود ندارد و امکان انجام روند اخذ ویزا توسط کارگزار وجود دارد. آژانس مسافرتی نادیا پرواز قادر است در کوتاه ترین زمان ممکن ویزای چین را به نمایندگی از شما اخذ نماید

انواع ویزای چین

  • 1 ماهه توریستی
  • 3 ماهه تجاری
  • 6 ماهه تجاری
  • 1 ساله تجاری

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین

  • اصل پاسپورت (با دو صفحه خالی روبروی هم)
  • دو قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید تمام رخ
  • گواهی تمکن مالی حداقل با 35 میلیون تومان به لاتین
  • مشخصات کامل مسافر
  • بیمه نامه مسافرتی

قیمت و مدت زمان صدور ویزای چین

انواع ویزای چین قیمت (دلار آمریکا) مدت زمان صدور
1 ماهه توریستی انفرادی (عادی) 104 7 روز کاری
1 ماهه توریستی انفرادی (فوری) 135 5 روز کاری
1 ماهه توریستی گروهی (عادی) 90 5 روز کاری 
1 ماهه توریستی گروهی (فوری) 120 3 روز کاری
1 ماهه تجاری 230 8 روز کاری
6 ماهه تجاری 500 8 روز کاری
1 ساله تجاری 650 10 روز کاری

 

 

نکات مهم در رابطه با اخذ ویزای چین

برای دریافت ویزای تجاری 3 ماهه داشتن 1 فقره ویزای تایپ M و یا 4 فقره ویزای تایپ L الزامی است.

برای دریافت ویزای تجاری 6 ماهه تجاری داشتن 4 فقره ویزای تایپ M، تمکن مالی و بیمه مسافرتی الزامی است.

برای دریافت ویزای تجاری یک ساله تجاری داشتن 5 فقره ویزای تایپ M و یا یک فقره ویزای 6 ماهه تایپ M، تمکن مالی و بیمه مسافرتی الزامی است.

برای صدور ویزای توریستی گروهی چین حداقلِ تعداد، 5 نفر است. 

اعتبار و مدت زمان اقامت برای ویزای توریستی گروهی یک ماه است.

برای صدور ویزای گروهی توریستی معین بودن تاریخ ورود و خروج مطابق با بلیط رفت و برگشت الزلمی است.

به همراه داشتن ارز مسافرتی تا 5000 دلار یا 20،000 یوان مجاز است. در صورت بیشتر بودن مبلغ ارز از حد مجاز، به همراه داشتن مدارک مربوطه برای ارائه به گمرک الزامی است.

توضیحات تکمیلی

سفارت چین در تهران

آدرس:  خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره 15.

تلفن: 22816600-021

 

.

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
بانکوک

7.500.000 تومان + 112 دلار

6 شب و 7 روز
اطلس گلوبال
ارجان

7،990،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ترکیش
رم فلورانس ونیز پیزا

4.990.000 تومان + 2290 یورو

5 شب و 6 روز
هواپیمایی ماهان
ایروان

159 دلار

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
آنتالیا

4،595،000 تومان

3 شب و 4 روز
هواپیمایی آزال
باکو

4.195.000 تومان

6 شب و 7 روز
پگاسوس
آنتالیا

5،270،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
آگرا جیپور دهلی

5،260،000 تومان

5 شب و 6 روز
هواپیمایی ماهان
آنتالیا

3،995،000 تومان

7شب و 8 روز
هواپیمایی ماهان
کوالالامپور

8،940،000 تومان

2 شب اقامت در هتل 3 ستاره وکیل
9 به 12 فروردین
شیراز

580،000 تومان

1 شب اقامت در کمپ احمد
8 به 9 فروردین - 14 به 15 فروردین
آران بیدگل

220،000 تومان

2 شب
13 به 16 فروردین
خوزستان

360،000 تومان

1 شب و دو روز اقامت در سوئیت های رو به جنگل
5 به 7 فروردین
استان گیلان

260،000 تومان

1 شب اقامت در خانه بوم گردی طرق
10 به 12 فروردین
اصفهان

265،000 تومان

2 شب اقامت در هتل 3 ستاره عجم
6 به 9 فروردین
استان گلستان

480،000 تومان

2 شب اقامت (یک شب طبس، یک شب خور)
3 به 6 فروردین
طبس

460،000 تومان

1 شب اقامت در خانه های بومگردی مهرجان
28 تا 13 فروردین هرشب
روستای مهرجان

235،000 تومان