ویزای چین

درباره کشور چین ایا برای سفر به چین به ویزا نیاز داریم؟ انواع ویزای چین مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین قیمت و مدت زمان صدور ویزای چین نکات مهم در رابطه با اخذ ویزای چین

درباره کشور چین

چین، با نام رسمی جمهوری خلق چین، واقع در شرق آسیا  با 1.4 میلیارد نفر، پرجمعیت ترین کشور جهان است و بعد از روسیه، کانادا و آمریکا، چهارمین کشور بزرگ جهان به شمار می آید. وسعت این کشور سبب شده تا اقلیم و پوشش های گیاهی مختلفی را در بربگیرد و زیستگاه گونه های مختلفی از جانوران باشد.

پکن، پایتخت جمهوری خلق چین است و همچنین مرکز فرهنگی، اقتصادی و ارتباطی این کشور به حساب می آید. از دیگر شهرهای مهم چین می توان به شانگهای، هنگ کنگ و گوانجو اشاره کرد.

در کنار زیبایی ها و جاذبه های طبیعی چین، این سرزمین اسرارآمیز، با تاریخ کهن و فرهنگ غنی همواره برای گردشگران جذابیت خاصی داشته است. بعلاوه چین یکی از بازارهای بزرگ جهانی به شمار می آید، لذا بازرگانان و تجار بسیاری از سراسر جهان به این کشور سفر می کنند.

ایا برای سفر به چین به ویزا نیاز داریم؟

شهروندان بسیاری از کشور ها من جمله ایران برای ورود به خاک چین ملزم هستند تا قبل از سفر خود ویزای این کشور را تهیه کنند. برای اخذ ویزای چین نیازی به رجوع متقاضی به سفارت وجود ندارد و امکان انجام روند اخذ ویزا توسط کارگزار وجود دارد. آژانس مسافرتی نادیا پرواز قادر است در کوتاه ترین زمان ممکن ویزای چین را به نمایندگی از شما اخذ نماید

انواع ویزای چین

  • 1 ماهه توریستی
  • 3 ماهه تجاری
  • 6 ماهه تجاری
  • 1 ساله تجاری

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین

  • اصل پاسپورت (با دو صفحه خالی روبروی هم)
  • دو قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید تمام رخ
  • گواهی تمکن مالی حداقل با 35 میلیون تومان به لاتین
  • مشخصات کامل مسافر
  • بیمه نامه مسافرتی

قیمت و مدت زمان صدور ویزای چین

انواع ویزای چین قیمت (دلار آمریکا) مدت زمان صدور
1 ماهه توریستی انفرادی (عادی) 104 7 روز کاری
1 ماهه توریستی انفرادی (فوری) 135 5 روز کاری
1 ماهه توریستی گروهی (عادی) 100 5 روز کاری 
1 ماهه توریستی گروهی (فوری) 120 3 روز کاری
1 ماهه تجاری 230 8 روز کاری
6 ماهه تجاری 610 10 روز کاری
1 ساله تجاری 740 12 روز کاری

 

 

نکات مهم در رابطه با اخذ ویزای چین

برای دریافت ویزای تجاری 3 ماهه داشتن 1 فقره ویزای تایپ M و یا 4 فقره ویزای تایپ L الزامی است.

برای دریافت ویزای تجاری 6 ماهه تجاری داشتن 4 فقره ویزای تایپ M، تمکن مالی و بیمه مسافرتی الزامی است.

برای دریافت ویزای تجاری یک ساله تجاری داشتن 5 فقره ویزای تایپ M و یا یک فقره ویزای 6 ماهه تایپ M، تمکن مالی و بیمه مسافرتی الزامی است.

برای صدور ویزای توریستی گروهی چین حداقلِ تعداد، 5 نفر است. 

اعتبار و مدت زمان اقامت برای ویزای توریستی گروهی یک ماه است.

برای صدور ویزای گروهی توریستی معین بودن تاریخ ورود و خروج مطابق با بلیط رفت و برگشت الزلمی است.

به همراه داشتن ارز مسافرتی تا 5000 دلار یا 20،000 یوان مجاز است. در صورت بیشتر بودن مبلغ ارز از حد مجاز، به همراه داشتن مدارک مربوطه برای ارائه به گمرک الزامی است.

توضیحات تکمیلی

برای اخذ ویزای چین لازم نیست خودتان شخصا به سفارت بروید. با ارائه مدارک خود به نادیا پرواز مسیری کوتاه، امن و آسان را برای اخذ ویزای چین طی کنید. فقط کافیست با همکاران ما در نادیا پرواز تماس بگیرید تا در کوتاه ترین زمان ویزای خود را دریافت کنید، ضمن اینکه می توانید از مشاوره رایگان با کارشناسان ویزای نادیا پرواز استفاده و اطلاعات خود را در خصوص ویزای چین تکمیل کنید. 
تلفن تماس:
41579

سفارت چین در تهران

آدرس:  خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره 15.

تلفن: 22816600-021

 

.

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10،240،000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11،990،000 تومان

3 یا 4 شب
هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
باکو

3.695.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

11،440،000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10،690،000 تومان

6 شب و 7 روز
هواپیمایی ماهان
بدروم

5.195.000 تومان

6 شب و 7 روز
ایران ایر
آنتالیا

3،995،000 + (600،000 تومان افزایش نرخ)

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

9،895،000 تومان

3 شب و 4 روز
هواپیمایی ماهان
ایروان

2.290.000 تومان

7 شب و 8 روز
آیروفلوت
سنت پترز بورگ مسکو

10،440،000 تومان