ویزای کوبا

درباره کشور کوبا ویزای توریستی کوبا مدارک لازم برای ویزای توریستی کوبا نکات مهم و ضروری در خصوص ویزای کوبا قیمت و زمان صدور ویزای توریستی کوبا

درباره کشور کوبا

کوبا با نام رسمی جمهوری کوبا، کشوری است که شامل جزیره کوبا و چندین مجمع الجزایر کوچک دیگر است. این جزیره در محلی واقع شده که دریای کارائیب، اقیانوس اطلس و خلیج مکزیک به یکدیگر متصل می شوند، همچنین کوبا توسط خلیج گوانتانامو به پایگاه دریایی ایالات متحده ارتباط دارد.

پایتخت کوبا بندر هاوانا است و به عنوان بزرگترین مرکز تجاری این کشور از اهمیت زیادی برخوردار است.  هاوانا با تاریخی کهن و فرهنگی غنی یکی از جاذبه های گردشگری اصلی کشور کوبا محسوب می شود.
 

کوبا دارای آب و هوایی نیمه استوایی است و بارندگی نسبتا بالایی دارد. بهترین زمان برای سفر به کوبا از ماه نوامبر تا مارچ (اواسط آبان تا اواسط اسفند) است چون در این بازه زمانی میزان رطوبت و گرما کمتر بوده و هوا دلچسب تر می باشد.

مناظر زیبای جزایر کارائیب، خودروهای کلاسیک و سیگار برگ، این کشور زیبا را به یکی از پرطرفدارترین مقاصد گردشگری دنیا تبدیل کرده است و هر ساله تعداد زیادی از گردشگران از سراسر دنیا به این کشور سفر می کنند.

شهروندان ایرانی و برخی کشورهای دیگر برای سفر به کوبا نیاز دارند تا ویزای این کشور را تهیه کنند.

ویزای توریستی کوبا

ویزای توریستی کوبا برای متقاضیانی که به عنوان توریست و با هدف گردشگری وارد کوبا می‌شوند صادر می شود. بنابراین مسافران تنها به اندازه اعتبار ویزایشان می توانند در کوبا اقامت کنند و اجازه کار کردن در این کشور را نخواهند داشت.

ویزای توریستی کوبا سه ماه اعتبار دارد و مسافران با داشتن این ویزا می توانند به مدت یک ماه در کوبا اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است که ویزای توریستی کوبا یک بار ورود است.

مدارک لازم برای ویزای توریستی کوبا

  • اصل شناسنامه + کپی شناسنامه
  • اصل کارت ملی + کپی کارت ملی
  • اصل پاسپورت با حداقل 8 ماه اعتبار و یک صفحه خالی
  • دو قطعه عکس 3 در 4 تمام رخ، زمینه سفید، جدید و ویرایش نشده.
  • مدارک دال بر تمکن مالی و پرینت یک ماه آخر حساب بانکی با حداقل موجودی 20 میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی.
  • گواهی دال بر فعالیت شخص در ایران (گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی با قید سِمت و درآمد، گواهی اشتغال به تحصیل و...) به همراه ترجمه غیر رسمی
  • تعهد محضری به‌زبان فارسی و ترجمه غیر رسمی آن در دارالترجمه
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • رزرواسیون قطعی هتل
  • بیمه مسافرتی

نکات مهم و ضروری در خصوص ویزای کوبا

  • اگر بیش از 6 ماه از تاریخ صدور پاسپورت گذشته است؛ عکسی که برای صدور ویزا ارائه می شود باید با عکس پاسپورت متفاوت باشد.
  • گواهی اشتغال به کار یا تحصیل می‌بایست در ۱ ماه اخیر صادر شده باشد.
  • ترجمه غیررسمی ترجمه‌ای که توسط دارالترجمه رسمی انجام می‌شود اما نیازی به تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد.
  • تعهد محضری به‌زبان فارسی (همراه با ترجمه غیر رسمی آن) باید به مضمون زیر باشد:
    اینجانب............ با شماره ملی............ و شماره پاسپورت............ با نیت گردشگری، قصد سفر به کشور کوبا را دارم. بدین‌وسیله متعهد می‌شوم در طول مدت اقامت خود در آن کشور از انجام هرگونه عمل غیرتوریستی خودداری و پیش از پایان مهلت مندرج در ویزا، کشور کوبا را ترک نمایم.
  • تعهد محضری خانواده‌ها می‌تواند به صورت گروهی باشد. در این‌صورت لازم است نام، نام خانوادگی،‌ شماره ملی و شماره پاسپورت کلیه اعضای خانواده  در نامه تعهد درج شود.
  • برای ویزای ترانزیت کوبا ارائه رزرواسیون هتل و پرواز و سند ملکی ضرورتی ندارد.

قیمت و زمان صدور ویزای توریستی کوبا

ویزای توریستی کوبا نوع ویزا قیمت زمان تحویل
عادی 120 دلار 25 روز کاری

 

توضیحات تکمیلی

آدرس سفارت کوبا در تهران

آدرس: تهران- میدان نیاوران- خیابان خداوردی- خیابان ۱۷ غربی- پلاک ۵۴

تلفن: ۲۲۲۸۲۷۴۹-۰۲۱

فکس: ۲۲۲۸۲۷۴۹-۰۲۱

روز و ساعت کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنج‌شنبه از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۴ و برای امور ویزای کوبا روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۳

نادیا پرواز سفر به سبک رویایی تو : 41579-021

فرم ارسال نظر

3 شب و 4 روز
هواپیمایی آزال
باکو

4.195.000 تومان

5 شب و 6 روز
ایر عربیا
دبی

5،170،000 تومان

6 شب و 7 روز
هواپیمایی سان اکسپرس
آنتالیا

6،705،000 تومان

6 شب و 7 روز
هواپیمایی سان اکسپرس
مارماریس

7،060،000 تومان

4 شب و 5 روز
ایر عربیا
دبی

4،530،000 تومان

4 شب و 5 روز
ایران ایر
باکو

3.295.000 تومان

3 شب و 4 روز
هواپیمایی ماهان
استانبول

1،890،000 تومان

7 شب و 8 روز
هواپیمایی ترکیش
رم فلورانس ونیز پیزا

4.990.000 تومان + 2290 یورو

آیروفلوت
مسکو

از 2،550،000 تومان + 300 دلار

5 شب و 6 روز